Nova GPS mapa Srbije sa navigacijom za bicikliste

01. April 2019
Nova GPS mapa Srbije sa navigacijom za bicikliste

Aplikacija "Here WeGo" je ažurirala mapu Srbije, koja je narasla do 116.5 MB. Ovog puta ispravljene su prijavljene greške i dodate su nove smernice, ali novih 3D objekata još uvek nema.

S novim ažuriranjem stigle su i navigacije za biciklističke staze, koje su dostupne u Beogradu i Novom Sadu, ali i još nekim gradovima u Srbiji.

Ažuriranje je dostupno u okviru aplikacije u odeljku Maps, a moguće ga je preuzeti odmah na svim telefonima, na kojima je aplikacija instalirana.

Navigacija za bicikliste

Iako je nekim korisnicima biciklistička navigacija bila omogućena već neko vreme, kao deo ALFA i BETA testa, sad je navigacija za bicikliste dostupna svima.

Ova navigacija je još uvek u fazi aktivnog razvoja za Srbiju, pa Here WeGo aplikacija savetuje da budete posebno oprezni prilikom navigacije na ovaj način. Savetujemo vam da priključite slušalice, pričvrstite telefon na korman bicikla i više slušate, nego što gledate navigaciju. Glas na srpskom jasno će vas i na vreme, u realnom vremenu obaveštavati kako da se ponašate u saobraćaju.

Da bi se biciklistička navigacija uskladila sa saobraćajem, čije opcije Here WeGo aplikacija pribavlja uživo, s vremena na vreme pritisnite “Ažuriraj“ dugme, kako biste bili u toku sa saobraćajnim preprekama ili gužvama, kao i alternativnim rutama.

Ako vam biciklistička navigacija nije omogućena sama od sebe nakon ažuriranja aplikacije - potražite je iza ikonice šrafa pre samog uključivanja navigacije. Svakako vidite galeriju za sve nejasnoće.

Izvor: Mondo.rs

Comments (0)

Connected news

Others
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Others
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...