Nominujte investiciju godine u Srbiji – eKapija raspisala konkurs za nagradu Aurea 2019

18. January 2019
Nominujte investiciju godine u Srbiji – eKapija raspisala konkurs za nagradu Aurea 2019

Poslovni portal eKapija raspisao je konkurs za nagradu za investiciju godine u Srbiji Aurea 2019, koja se dodeljuje od 2009. godine. Kompanije koje su tokom prethodne kalendarske godine započele ili realizovale inovativne/originalne, društveno korisne i finansijski održive projekte, mogu se prijaviti do 1. marta 2019. godine.

Ravnopravno učestvuju sve privredne grane i sve vrste projekata, tako da nije bitno da li je kompanija implementirala novi proizvodni proces/tehnologiju, razvila ili primenila originalni softver, ponudila novi proizvod ili osmislila novi pristup tržištu, i slično. Količina uloženih sredstava nije presudna, već se projekti vrednuju na osnovu originalnosti inovacije koju su primenili, značaja koji imaju za okruženje, kao i potencijala da budu uspešni na tržištu.

Novina koju eKapija ove godine uvodi je da pobednik dobija digitalni pečat Aurea koji može da koristi u svojim promo kampanjama i na svojim poslovnim materijalima.

Zdravko Lončar, direktor portala eKapija kaže da su stalne promene i inovacija ključ uspeha u poslovanju i da su vrednosti koje promoviše ova nagrada esencijalne za dugoročan održivi razvoj naše privrede.

- U globalnoj utakmici, privrede kao što je naša, koje su male i sa nedovoljnom tehnološkom razvijenošću, nemaju veliku šansu i moraju se konstantno nadmetati stalnim smanjenjem cene radne snage. Jedini način da se iz tog začaranog kruga izađe je da na tržištu nastupamo sa kreativnim i inovativnim rešenjima. Brojne su mlade kompanije, koje obično čine mladi entuzijastični preduzetnici koji se bore da svoj inovativni proizvod predstave na tržištu i njima je svaka pomoć a posebno medijska izuzetno bitna. Ponosan sam da eKapija sa svojim partnerima upravo to postiže projektom Aurea. Inovativnost se mora maksimalno promovisati i podsticati u društvu i mi kao poslovni portal, kroz nagradu Aurea, dajemo svoj doprinos - navodi Lončar.

Zainteresovane kompanije mogu se prijaviti i same popunjavanjem formulara na stranici www.aurea.rs. Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor za nagradu biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni žiri, dok će jedan glas dati čitaoci eKapije i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem interneta. Osim glavne nagrade biće uručena i dva specijalna priznanja - za inovativnost i društvenu korisnost.

Dodelu nagrade Aurea organizuje poslovni portal eKapija u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održivi razvoj srpske privrede.

Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....