Miele: Tri Red Dot nagrade za izuzetan kvalitet dizajna

08. June 2020
Triflex HX1, Fotografija: Miele
Triflex HX1, Fotografija: Miele

Bežični štapni usisivač Triflex HX1, indukciona ploča KM 7897 FL sa indukcijom preko cele površine i Miele Professional laboratorijska mašina za pranje iz PLW 6011-6111 serije dobitnici su nagrade Red Dot 2020. Svake godine ova nagrada dodeljuje se proizvodima koji se ističu u pogledu kvaliteta dizajna.

Kriterijumi pri odlučivanju o dodeli Red Dot priznanja su funkcionalnost, trajnost i održivost proizvoda zajedno sa, na primer, njihovim stepenom inovativnosti i ergonomskim prednostima. Prema ovim referentnim kriterijumima, Triflex HX1, bežični štapni Miele usisivač, ostavio je upečatljiv utisak. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, može se konfigurisati za samo nekoliko sekundi, kombinujući tri usisivača u jedan. Srce i duša proizvoda je Power Unit, koji se sastoji od motora, punjive baterije i kese za prašinu. Kada se ovaj uređaj montira direktno ispod drške, Triflex postaje lak za korišćenje, čineći čišćenje duž plafona ili ispod niskih delova nameštaja jednostavnim i praktičnim. Kada se postavi na pod, težište se pomera, što je idealno za lako usisavanje velikih površina. S druge strane, u solo režimu, Power Unit je idealan za uklanjanje mrvica sa stola ili čišćenje automobila. Ova fleksibilnost je kombinovana sa snažnim usisavanjem i brzim čišćenjem. Zamenljiva punjiva baterija omogućava do 60 minuta rada. Triflex HX1 Pro vodeći model dolazi standardno sa rezervnom punjivom baterijom koja povećava vreme rada na čak 120 minuta.

Za one koji zahtevaju veću fleksibilnost i intuiciju u kuvanju, indukcija preko cele površine predstavlja vrhunac praktičnosti. Inovativni dizajn Miele KM 7897 FL indukcione ploče za kuvanje potpuno je ubedio Red Dotžiri. Na keramičkom ekranu širine 90 cm, do šest lonaca i tiganja možete postaviti bilo gde, pa čak i pomerati po potrebi. Miele indukcione ploče sa indukcijom preko cele površine prilagođavaju se kuvaru, a ne obrnuto. Jednako je praktično i rukovanje pomoću SmartSelect kontrole. Koje podešavanje treba primeniti za različite lonce i tiganje, vidljivo je na prvi pogled dok se niz brojeva kreće po ploči zajedno sa posuđem kada se premešta. Ta karakteristika pametnog prepoznavanja posuda je dostavljena za patentiranje. Silent Move omogućava da lonce i tiganje tiho pomerate po ploči. Ovo je rezultat štampane grafike koja se nalazi na donjoj strani keramičkog ekrana, umesto, kao što je uobičajeno, odozgo. Preduslov da bi ovo funkcionisalo je posebno kvalitetan transparentni ekran od keramike koji je dodatno podržan elegantnim i minimalističkim dizajnom. 

Nagradu Red Dot dobio je i jedan proizvod iz Miele Professional serije: Tanak sa spoljašnje strane, fleksibilan sa unutrašnje, upravo rezimira samostojeće laboratorijske mašine za pranje iz serije Slim Line, nudeći dovoljno prostora u komori uređaja širine samo 65 cm. Optimalna upotreba komore je olakšana sa tri seta teleskopskih vođica koje se mogu postaviti u četiri različita položaja. To stvara dodatnu fleksibilnost otpremanja i omogućava čišćenje laboratorijskih posuda velike zapremine i kapaciteta do 50 l.

Nagrada Red Dot ima tradiciju dužu od 60 godina i ubraja se među najpoznatije svetske nagrade za dizajn. Ove godine međunarodni žiri, sastavljen od 40 stručnjaka, ocenio je više od 6.500 prijavljenih proizvoda iz 60 zemalja.

Comments (0)

Connected news

Others
Otvorena izložba “DIVE” u Budimpešti
21. May 2024
Velike svetske zvezde zadivljuju kako svojim nastupima, tako i kostimima. Ukoliko želite da...
Others
Povratak Rakija Festa 12. maja u Beogradu
07. May 2024
Rakija fest će se 12. maja smestiti u prostor koji je Beograd već ozbiljno upoznao kao...
Others
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Others
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...