Marina Portonovi dobitnik prestižnog 5 Gold Anchor svetskog priznanja

16. November 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Marina u luksuznom naselju Portonovi u Boki Kotorskoj osvojila je prestižnu i globalno priznatu nagradu Yacht Harbour asocijacije (TYHA), koja ju je uvrstila među svetske marine sa „5 Gold Anchor“ akreditacijom. Ovo prizanje dodeljuje se samo najboljim marinama, koje ispunjavaju najviše profesionalne, operativne i ekološke standarde, kako u pogledu infrastrukture, tako i u pogledu usluga koje pružaju korisnicima, navodi se u saopštenju kompanije.

Tim povodom, direktor Portonovi Marine, Nikola Banović, istakao je da je ova nagrada podrazumevala rigorozan proces procene i da je svaki aspekt njihovog poslovanja detaljno analiziran.

- Velika nam je čast što smo dobitnici ovog važnog priznanja. Kada smo pre nekoliko godina krenuli sa izgradnjom Portonovi Marine, imali smo viziju da postanemo jedna od vodećih marina u regionu. Nagrada „5 Gold Anchor“ dokaz je da smo u tome i uspeli i da ćemo, u skladu sa tim, nastaviti da ispunjavamo najviše standarde i pružamo najbolju moguću uslugu našim korisnicima - istakao je Banović.

Gold Anchor sistem nagrađivanja marina predstavlja globalnu akreditaciju koja postoji više od 25 godina. Ovaj sistem funkcioniše tako što se sidra dodeljuju na sličan način kao što hoteli dobijaju zvezdice. Svaka marina koja ima akreditaciju „Gold Anchor“ zadovoljila je sveobuhvatnu eksternu procenu kvalieta operacija i usluga za korisnike.

Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....