Koncerti u junu u Beču - Erik Klepton, Brajan Feri, grupe "Tool" i "Take That"

31. May 2019
Brajan Feri © Matthew Becker
Brajan Feri © Matthew Becker

Tri zanimljiva muzička događaja mogu se videti u bečkoj Gradskoj dvorani već u prvoj nedelji juna – prve večeri nastupa američki bend Tool, zatim Erik Klepton pa Brajan Feri, a krajem meseca do Beča stižu i članovi grupe Take That.

Trinaest godina nakon objavljivanja svog poslednjeg albuma, metal bend „Tool“ prirediće svojim obožavaocima nezaboravan nastup u sredu, 5. juna 2019. godine. Narednog dana na scenu izlazi Erik Klepton, jedan od najuticajnijih gitarista svih vremena. Klepton je jedini muzičar koji je tri puta uvođen u Rokenrol dvoranu slavnih – jednom kao solo izvođač, a zatim i kao član rok bendova „Yardbirds“ i „Cream“.

U okviru svoje evropske turneje Brajan Feri, britanska muzička legenda, nastupa 7. juna 2019. godine u Beču. Feri će tom prilikom izvesti hitove kako iz solo repertoara tako i iz vremena svog benda „Roxy Music“ koji je osnovao 1971. godine u Londonu. Među njegovim pesmama se ističu „I Put a Spell on You“, „Let's Stick Together“, „Love Is The Drug“, „Slave to Love“ i mnoge druge.

Najpopularnija britanska pop-grupa „Take That“ ove godine slavi 30-godišnji jubilej te u okviru svoje evropske turneje „Greatest Hits Live“ stiže u Beč 26. juna 2019. godine. Članovi benda izvešće na koncertu stare hitove kao što su „Patience“, „Back For Good“ i „Rule the World“ kao i one sa novog albuma „Odiseja“ koji je objavljen 23. novembra prošle godine.
 

Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....