Holanđani dupliraju letove za Beograd

20. July 2021
KLM - Sletanje u Beograd
KLM - Sletanje u Beograd

 Samo dva meseca nakon obnavljanja avio-linije između Beograda i Amsterdama, holandski KLM Royal Dutch Airlines duplira broj letova na navedenoj relaciji. Naime, od 19. jula, KLM će povezivati Beograd i Amsterdam sa dva leta dnevno.

 
KLM Royal Dutch Airlines, inače najstarija avio-kompanija na svetu koja i dalje leti pod svojim prvobitnim imenom, odlučio se na ovaj korak zbog velikog interesovanja putnika.  Dodatni, drugi dnevni let će na navedenoj ruti saobraćati od 19. jula do 29. avgusta, osim sledećim danima: 25, 30. i 31. jula, 1, 7. i 8. avgusta, kada će KLM imati samo jedan dnevni let. 
 
Red letenja dodatnog leta po lokalnom vremenu:
 
Let KL 1907 poleće iz Amsterdama u 12.15 i sleće u Beograd u 14.40;
- Let KL 1908 poleće iz Beograda u 15.20 i sleće u Amsterdam u 18.00.
 
Fleksibilni uslovi rezervacije
KLM putnicima nudi nekoliko opcija za promenu rezervacije i refundaciju, tako da ne postoji bojazan da će karte propasti. Bez obzira da li je do otkazivanja putovanja došlo zbog promena epidemioloških mera, porodičnih razloga ili iz puke promene planova u poslednjem trenutku, sve karte za KLM-ove letove omogućavaju promenu rezervacije ili refundaciju. 
 
Epidemiološke mere i sigurnost putovanja u doba pandemije koronavirusa
Od početka pandemije koronavirusa, kompanija je uvela niz mera za sprečavanje širenja virusa tokom putovanja. Maske za lice su neophodne tokom ukrcavanja u avion, kao i tokom leta. Letelice se sada još temeljnije čiste, a sve kabine KLM-ovih aviona opremljene su HEPA filterima, istim onim koje se koriste u operacionim salama i koji uklanjaju 99.99% virusa i bakterija iz vazduha. Zbog navedenih mera KLM je nedavno dobio dobio Dijamantski sertifikat (Diamond Award) za mere zaštite zdravlja na letu koji dodeljuje APEX (the Airline Passengers Experience Association). U pitanju je najviši sertifikat za mere zdravstvene zaštite na letu koji se može dobiti, a do sada ga imaju još samo tri avio-kompanije na svetu.
 
Inače, prvi KLM -ov let za Beograd krenuo je 1931. godine i postojao je sve do devedesetih godina. Pre nešto više od dva meseca, 13. maja 2021, KLM je ponovo počeo da leti za Beograd, nakon 30 godina pauze.
 
PR Agencija TOP ONE
 

Last comment

unirent rent a car
Tuesday , 20.07.2021. 09:52h
Recommendation:
1
+
0
-
Ako je po aerodromu Nikola Tesla, i nema nesto Holandjana kao ni Bugara. Bar sto se tice rezervacija rent a car vozila a t o jeste neki signal

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....