Herceg Novi donosi miris mimoze i atmosferu maskenbala u Beograd

08. January 2020
Herceg Novi donosi miris mimoze i atmosferu maskenbala u Beograd

Herceg Novi donosi miris žutog cveta mimoze u Beograd, a ove godine promociju karnevala sa najdužom tradicijom započinje Maskenbalima u Beogradu 10. i 11. januara.

Gradska muzika i klapa Starog kapetana uz mažoretkinje, nastupiće sa početkom u 20 časova u Belwood wedding centru na Košutnjaku, a goste će obe večeri zabavljati Vlado Georgiev i Dragoljub Đurićić!

Više informacija o maskenbalima u Beogradu

14. februara na Dan zaljubljenih koncertom Lepe Brene otvoriće se 51. Praznik mimoze u Herceg Novom dok se 15. februara održava tradicionalna Fešta od mimoze, ribe i vina na hercegnovskoj rivijeri i koncert Kaliopi. Poznate zvezde regiona nastupaće u Herceg Novom: - Petar Grašo 21.februara, Vlado Georgijev 29. februara, Aco Pejović 07. marta, a 14. marta Praznik mimoza će zatvoriti Međunarodna karnevalska povorka i koncert Željka Joksimovića.

Osim koncerata, veliki broj posetilaca privućiće i Donatorski bal pod maskama uz bend Ane Štajdohar, interesantan Salon vina, kao i Bazari domaće trpeze, izložbe i pozorišne predstave, te maskenbali na kojima će prisutne zabavljati Dejan Matić, OK bend i Magla bend. Tu je još i tradicionalna Riblja večera zakazana za 22.februar uz grupu Magazin, dok će na Škveru biti upriličeno još pet fešti ribe i vina. Neće izostati ni sportski programi i sadržaji za decu koji su godinama sastavni deo Praznika mimoze.

Zimu u Herceg Novom obeležiće bogati atraktivan kalendar dešavanja i odlične ponude aranžmana koje pripremaju hercegnovski hotelijeri i izdavaoci privatnog smeštaja. Organizatori programa su Turistička organizacija Herceg Novi, Opština Herceg Novi i Javna ustanova kulture ”Herceg Fest”.

Comments (0)

Connected news

Others
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...