Digitalni vodič: Platforma koja pruža vrhunsko iskustvo gostima

16. May 2023
Foto: Antamedia
Foto: Antamedia

Kompanija Antamedia predstavlila je "Digital Guide", digitalnu platformu za poboljšanje iskustva gostiju, prvenstveno namenjenu industriji ugostiteljstva, ali je takođe primenjiva u svim granama industrije uključujući turističke organizacije, gradske vodiče, aerodrome, medicinske centre i firme koje žele da predstave usluge i proizvode.

Digital Guide spaja hotelijere, goste, turističke vodiče i pružaoce usluga i svima pruža benefit. Gosti mogu lako da pregledaju obližnje atrakcije, istraže lokalne zanimljivosti i rezervišu ekskurziju ili izlet u željeno vreme. Sa proverenim turističkim vodičima, gostu se pruža sigurnost i kvalitet usluge ali i garancija da će isplanirani željeni termin biti rezervisan upravo za njih. Vodiči mogu lako da prihvate klijente i organizuju svoje vreme. Hotelijeri dobijaju deo profita ali i podižu zadovoljstvo gostiju kroz profesionalnu uslugu.

Aplikaciji se pristupa iz web browsera bez instaliranja. Skeniranjem QR koda, gost otvara vodič u kome može da se prijavi pre dolaska u hotel (check-in), poruči hranu, zakaže čišćenje sobe, proveri opcije i cene prevoza, prijavi kvarove, zatraži dodatni peškir i druge pogodnosti. Direktnom komunikacijom se smanjuje gužva na recepciji jer gost puno toga može sam da uradi bez poziva ili odlaska do recepcije.

Platforma pruža sveobuhvatne informacije o i restoranima, jelovnicima, cenama, radnom vremenu. Gosti mogu lako da odaberu restoran na osnovu hrane koja se služi, cenovnog ranga, lokacije prikazane na mapi i time uštede vreme. Restorani mogu ponuditi popuste gostima i time ih dodatno motivisati za posetu, ali i sarađivati sa hotelijerima kroz izdavanje i praćenje vaučera.

U sklopu platforme je i integrisana online prodavnica koja omogućava prodaju proizvoda i usluga 24/7. Gost može platiti za određene pogodnosti ili proizvode koji će ga sačekati u sobi - korpu dobrodošlice, parfem, hranu, piće. Proizvodi se mogu konfigurisati u kategorijama, sa različitim opcijama kao što je veličina, boja i vrsta. Online prodavnica na taj način pruža gostima lak uvid u ponudu i generiše dodatne prihode.

- Digital Guide platforma poboljšava iskustvo gostiju tokom boravka, dok istovremeno pomaže vlasnicima da povećaju prihode, zadovoljstvo gostiju i ocene u recenzijama. Platforma komunicira sa gostima pre, tokom i nakon boravka, donoseći brojne koristi i gostima i vlasnicima - izjavio je Vladan Antanasijević, direktor firme Antamedia.

Digitalni Guide se lako brendira korišćenjem šablona i raznovrsnih opcija za sadržaje uključujući tekst, slike i video fajlove. U kombinaciji sa Antamedia WiFi Hotspot platformom, ceo sistem pruža još veće mogućnosti koje uključuju video marketing, upitnike o zadovoljstvu gostiju, kontrolu brzine uređaja u mreži i kompletnu analitiku.

Antamedia nudi besplatnu probu od 6 meseci za sve nove klijente. Iskoristite ovu ponudu i kreirajte svoj digitalni vodič.

Kontakt:
Vladan Antanasijević
0652103300
vladan@antamedia.com

Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....