Četvrti beogradski festival art joge

18. May 2018
Četvrti beogradski festival art joge

U centralnom holu TC Delta City na Novom Beogradu, 22. maja 2018. održaće se četvrti Beogradski festival art joge Similiris u Srbiji, u organizaciji Joga saveza Srbije i Beogradskog joga saveza, a pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije.

Program će trajati u periodu od 12 do 20h, a organizator je obezbedio besplatan ulaz za sve posetioce Delta City-ja.

Na Festivalu art joge šira javnost će imati priliku da se bliže upozna sa Art jogom Similiris - stilom joge koji je sve popularniji u svetu. U programu će učestvovati predstavnici joga centara koja neguju ovaj stil joge u našoj zemlji, a biće predstavljeni i specijalizovani programi: Joga za zdravo starenje, Korporativna joga, Joga za muškarce i Joga za decu.

- Potreba za organizovanjem Festivala art joge je sve veća. Popularnost ovog stila joge leži u činjenici da Art joga Similiris zadovoljava suštinske potrebe savremenog čoveka - mogućnost da se kroz dinamičnu fizičku aktivnost postigne oslobađanje od fizičkih tenzija i mentalne napetosti. Ključne dobrobiti Art joge Similiris su zdravlje i smirenost. Suprotno uobičajenom predubeđenju da fizička aktivnost dovodi do umora, vežbanjem Art joge Similiris telo se regeneriše i oslobađa tenzija, a manifestuje se u povećanju kvaliteta intelektualne, emocionalne i kreativne dimenzije života - ističu iz Joga saveza Srbije, koji je ove godine proslavio 24. godinu svog postojanja.

Comments (0)

Connected news

Others
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Others
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...