Beogradski noćni market na Kalenić pijaci: Show must go on

16. June 2020
Foto: Promo
Foto: Promo

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ vas pozivaju na drugi ovogodišnji Beogradski noćni market koji će biti održan u petak, 19. juna od 18  do 24 časa na pijaci Kalenić, pod sloganom  „Show must go on“.

Na Kalenić pijaci u srcu Vračara, jednom od simbola Beograda, vas očekuje veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

Na ovom Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da se prisete poznatih ali i da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i  male porodične radionice sa bogatom ponudom  domaćih  tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market, pod sloganom „Show must go on“ će biti pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi uz di džeja Ajrona.

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ već četvrtu godinu za redom organizuju „Beogradski noćni market“, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, i do sada primio oko pola miliona posetilaca.

Comments (0)

Connected news

Others
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Others
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...