"Jesenji ukus fest” 14. i 15. septembra u Kombank dvorani u Beogradu

19. August 2019
'Jesenji ukus fest” 14. i 15. septembra u Kombank dvorani u Beogradu

„Jesenji Ukus Fest“ dvodnevni festival domaće hrane i pića, biće održan u subotu 14. i u nedelju 15. septembra 2019. u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata) u Beogradu.

Na manifestaciji će biti predstavljena široka lepeza od više od 2000 proizvoda iz cele Srbije i regiona.

Posetioci „Jesenjeg Ukus Fest-a“ imaće jedinstvenu priliku da probaju nezaboravne arome i da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, renomiranih vina, suhomesnatih proizvoda, likera, rakija,domaćih sokova i meda, koji će upotpuniti savršenstvo doživljaja. „Ukus Fest“ priprema vrhunski program!

Očekuju nas pravi derbiji u nadmetanju za najkvalitetnije ukuse, a najbolji proizvođači i izlagaći će dobiti zaslužena priznanja. Ove jeseni žiri će biti u najboljem sastavu na ovim prostorima sa velikim gostima iznenađenja! Na „Jesenji Ukus Fest“ dolaze vrhunska imena kulinarstva koja će nas voditi u nove prostore uživanja u prefinjenim aromama. Posetioce uz sjajnu i ukusnu degustaciju zalogaja i pića, očekuju brojne radionice i predavanja koja će održati eminentni evropski i domaći predavači.

Prvi put na „Ukus Fest-u“ biće održani i B2B sastanci, na kojima će proizvođači i izlagači imati priliku sa razgovaraju sa vodećim privrednicima iz velikih i uglednih kompanija. Jesenji festival Ukusa će imati nekoliko zona: Zonu za vegane, Wine i Cheese zonu, a za najmlađe posetioce specijalni kutak za iznenađenja! Po tradiciji svi čekamo veliko finale: dodelu nagrada za Najbolji Ukus Srbije u čak 9 kategorija, ali i veliki Grand Prix koji se dobija na osnovu glasova publike i posetilaca.

U specijalnom programu oba dana, posetioce koji učestvuju u kvizu znanja o hrani i pokažu se kao najbolji, očekuju brojni pokloni iznenadjenja!

 „Jesenji Ukus Fest“ u Kombank dvorani biće otvoren oba dana festivalskog vikenda subotu 14. i u nedelju 15. septembra 2019. od 10.00 do 20.00 časova. ULAZ JE BESPLATAN!

Drugog dana festivala, u nedelju 15. septembra u 17 časova biće proglašeni najbolji proizvođači u različitim kategorijama hrane i pića.

Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....