"Dani domaće kuhinje" 27. i 28. aprila u Beogradu

22. April 2024
Foto: promo
Foto: promo

Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC AVA Shopping Park u Beogradu (pored Ikee) organizuje manifestaciju „Dani domaće kuhinje”. Sajam će biti održan na otvorenom, od 10h do 21h, a ulaz je slobodan.

Svi posetioci imaće priliku da probaju i kupe proizvode od čak 15 proizvođača. Na tezgama će biti sireva, mesa, vina, likera, rakije, zimnice, namaza, meda, kolača, keksića, domaćih štrudli i svežih jagoda. Organizatori pozivaju ljubitelje domaće hrane da posete manifestaciju i na taj način obezbede prazničnu trpezu za predstojeće prvomajske i vaskršnje praznike.

Za sve ljubitelje zdravih poslastica, nema bolje opcije od meda. Zamirisaće i neizostavne domaće štrudle, a na čašu domaćeg vina niko neće ostati ravnodušan. Tu je i domaći kačkavalj, a uz njega domaći suhomesnati proizvodi upotpuniće tradicionalnu uskršnju trpezu svih gurmana.

Najmlađi posetioci rado će degustirati medenjake, a tu će se naći i slatki namazi koji se odlično slažu uz domaće palačinke. Pripremili smo i bogatu ponudu prazničnih slatkiša, mnogo čokolade i lizalica.

Cilj manifestacije je promocija malih poljoprivrednih proizvođača hrane i pića, kao i način da pronađu mesto na tržištu.
Podsetimo, udruženje „Hrana sa naših polja” do sada je organizovalo veliki broj događaja na kojima se predstavilo više od 100 malih proizvođača tradicionalnih domaćih proizvoda iz svih krajeva naše zemlje.

Comments (0)

Connected news

Others
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...