"Beogradski noćni market“ na pijaci Blok 44 u znaku ljubavi i vina

04. February 2020
'Beogradski noćni market“ na pijaci Blok 44 u znaku ljubavi i vina

JKP "Gradske pijace" i "BGD market" zakazali su prvo ovogodišnje zajedničko druženje za petak, 14.februar od 18 do 24 časa na pijaci "Blok 44", pod sloganom "Ljubav i vino". 

Ovaj poseban datum posvećen je ljubavi, vinogradarima, vinarima i ljubiteljima vina. Na ovogodišnjem Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj
popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i
specijaliteta. 

Muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market, pod sloganom „Ljubav i vino“ će biti pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi uz di džeja Brkatog.

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ već četvrtu godinu za redom organizuju „Beogradski noćni market“, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, i do sada primio oko pola miliona posetilaca.

Comments (0)

Connected news

Others
Danas je svetski dan turske kafe
05. December 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Others
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. November 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Others
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. August 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Others
16. August 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....