Zlatibor dobija Alibi - novi hotel sa 4 zvezdice

20. November 2017
Zlatibor dobija Alibi - novi hotel sa 4 zvezdice

Krajem decembra, u srcu Zlatibora - na glavnom šetalištu, otvara se hotel "Alibi", koji će imati 4 zvezdice.

Objekat raspolaže sa 36 soba i 6 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele.

Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar. Gostima je na raspolaganju i room service, dok svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju.

Sobe i apartmani su komforni i izuzetno osvetljeni, sa pogledom na centralni deo Zlatibora, glavno šetalište, jezero i vrh Tornik.

- Smeštajni kapaciteti su, osim za izdavanje, dostupni i za kupovinu. Ukoliko se odlučite za kupovinu apartmana ili sobe u hotelu „Alibi“, o održavanju i izdavanju vaše nekretnine brinuće recepcija i uprava hotela - poručuju iz ovog hotela.

Gosti već sada mogu uživati u caffe-baru i restoranu, popiti kaficu na najlepšoj terasi u centru Zlatibora ili uživati kako u domaćim specijalitetima, tako i u internacionalnoj kuhinji.

U sklopu hotela nalazi se i moderno opremljeni klub "Alibi", koji je postao omiljeno mesto okupljanja ljubitelja dobrog provoda.

Last comment

Nemanja
Saturday , 13.01.2018. 00:26h
Recommendation:
10
+
5
-
MILOSAVE, nemojte molim vas da mi pricate ko je kompetentan da kaze utisak,a ko ne, to sto ste vi dobili solju mleka ili sok za veceru kao svedski sto to je vasa stvar,ja nisam pricao sta se dobija za svedski sto ili veceru a sta ne,vec samu poslugu hotela,tj iskljucivo konobare kao i ostale stvari koje ne fukcionisu na nivou koji je hotel predstavljen. Ja se secam i sta sam pio i koliko sam popio,ako su pica navedena koja su porucena to ne znaci da je sve popijeno,kao sto ne znaci da smo svi pili ili ti po vama i vasem zakljucku bili preparirani od alkohola. Ja sam dao jasnu racunicu i spomenuo fiskalni racun pa vi ako ste sposobni da saberete i zakljucite onda ok, ako niste onda ostace just saying . To sto se tice hotelskih soba je ok nema sta,koliko je ulozeno opet nije moja stvar,ali jos ako je kako vi kazete ulozeno enormno novca onda je ulozeno u pogresne stvari, to nisam ni komentarisao ali ako HOTEL CINI soba koja je na dugme,a NEMA ( Lift za personal i lift za goste,parking,saunu,bazen,teretanu,prostoriju za pusace,restoran kapaciteta za 20 ljudi,tako isto i kafic,internet koji je uzasan,sobe koje NEMAJU TERASU,sobne papuce kao i bademantile ) onda vi niste bili u hotelima od 4 zvezdice definitivno,jer iskreno ne znam gde ste vi to odsedali kad vam je ovaj hotel ili ti bolje reci HOSTEL dobar,jer ovo su usluge hostela da imas da prenocis i da jedes i to je to,a hotel je vec druga prica... Ali vise je nebitno pare su otisle,secanja ostaju . Ko je zadovoljan,zadovoljan je ko nije,nije i kraj. Ako neko moze da kaze da ovaj hotel poseduje nesto od navedenog gore primera,a da sam ja pogresio onda mu se duboko izvinjavam. Hvala !
Nemanja
Thursday , 11.01.2018. 20:33h
Recommendation:
7
+
2
-
Postovani Nebojsa, izgleda da nismo jedini,ali nema veze bilo proslo neponovilo se,a ljude iz hotela koji daju negativne ocene porucio bi im da su providni toliko da postaje smesno,jer ne kapiram kako neko daje ocenu negativnu,a pritom nema ni komentara,a kamoli argument !
Milosav
Thursday , 11.01.2018. 17:49h
Recommendation:
7
+
3
-
Moja supruga i ja smo boravili sa decom za novogodišnje praznike u ovom hotelu i mi smo generalno bili zadovoljni uslugom i smeštajem. Apartman u kojem smo bili na 3-ćem spratu je izuzetno lep i komforan. Uloženo je enormno mnogo novca to je sigurno. Kvalitet smeštaja je neuporedivo bolji od hotela u kojima smo ranije boravili. Čitam predhodne komentare i ne bih se složio sa nekim zaključcima o kvalitetu usluge u samom hotelu. Npr. ja sam svako veče tokom mog boravka za ćerku uzimao toplo mleko iz restorana i u mom slučaju su bili jako ažurni, isto važi i za ostalo osoblje, svi su bili izuzetno ljubazni i predusretljivi. S obzirom na količinu pića NEMANJA koje ste popili za dva dana dočeka,zar stvarno mislite da ste kompetentni da pričate o bilo čemu,a kamoli o kvalitetu šmeštaja i tačnom broju pića,jst saying...

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...