Želite da maksimizirate prihode? Preporučujemo: MoreHotelier – OUTSOURCED REVENUE MANAGEMENT za hotele i kampove

28. June 2021
Foto: Promo
Foto: Promo
MoreHotelier je konsultantska kompanija za Outsourced Revenue Management, sa sedištem u Beogradu od 2018. godine, koju vodi Fabio Morandin, izvršni direktor sa više od 10 godina iskustva u ovom sektoru.

MoreHotelier nudi najbolje rešenje za nedostatak kvalifikovanih Revenue Manager-a na tržištu Balkana. Trenutno njihov tim radi za 8 hotela (hoteli sa 4 i 5*, sa ukupno 750 soba) na različitim lokacijama u Srbiji (Beograd, Zlatibor, Kopaonik, Vrdnik Banja), a zaduženi su i za dva Holiday Parka u Engleskoj (okrug Devon) sa ukupno 200 smeštajnih jedinica i 700 kombinovanih smeštajnih jedinica i terena. Primenom najboljih praksi u Revenue Management-u i proverenih tehnika, hotelima isporučuju najmanje 10% do čak 25% uvećanja prihoda od soba.

MoreHotelier se bavi kompletnim svakodnevnim revenue management-om: od cene, distribucije i predviđanja, sve do ad-hoc ponuda za grupe nakon što upit stigne do rezervacionog agenta. Baš kao i Revenue Manager zaposlen u hotelu, samo na daljinu.

Koristeći redovne posete hotelima, vebinare i video pozive MoreHotelier osigurava laku, jasnu i efikasnu komunikacija s klijentima. Pre i tokom celog procesa redovno se prati situacija i vrši strateško usklađivanje sa ključnim menadžerskim timom na licu mesta.

Na taj način klijent uvek učestvuje u odlukama koje se donose za njegov hotel.

Nedavno je objavljeno da proširuje svoje vidike uvodeći u svoju ponudu MyForecast Revenue Management Software, razvijen od strane Vito D’Amico i MyForecast tima sa višegodišnjim iskustvom. Tom prilikom otkrio je da MoreHotelier želi da bude ‘pionir’ u Outsourced Revenue Management-u na ovim prostorima. Stim u vezi kreiran je i web sait myforecastrms.com (verzija na 4 jezika: srpskom, hrvatskom, engleskom i italijanskom) gde potencijalni korisnici ovog sistema mogu da se upoznaju sa samim karakteristikama, prednostima RMS kao i da zatraže besplatan demo.

Više o poslovnim mogućnostima i benefitima za klijente pogledajte na: morehotelier.com i myforecastrms.com ili pitajte direktno na office@morehotelier.com

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...