Zavirite u hotel koji pojmu luksuz daje novo značenje

16. May 2023
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma
Foto: Bor Hotel by Karisma

Šta danas definiše luksuz u ugostiteljstvu?

Najkvalitetniji nameštaj, dodatni sadržaji, brendirana posteljina, inovativni koncepti, odavno nisu jedino što istinski definiše luksuz. Pravi ugođaj i udobnost karakteriše pre svega kvalitet usluge i stvaranje osećaja doma, povezan sa ponudom, smeštajem i osobljem, na jednom još višem nivou.

Izbor mekoće jastuka, mirisa sobe, obeležavanje važnih datuma sa posebnom pažnjom, samo su neke od usluga koje će od jeseni 2023. godine biti dostupne u BOR HOTEL BY KARISMA na Zlatiboru. U ovom hotelu je kompletna ponuda u potpunosti prilagođena ukusu svakog gosta.

Posvećenost detaljima

Naizgled mali detalj može postati ono što najviše volite u hotelu u kom boravite. Tako, na primer, u Bor Hotelu by Karisma možete odabrati autentičan miris sobe u kojoj boravite.

Takođe, ukoliko vi ili neko vama bitan obeležava važan datum, kao na primer rođendan, godišnjicu, Dan zaljubljenih, biće mu posvećena posebna pažnja koja podrazumeva dekoraciju, tortu, cveće, vino i šampanjac.

Premium usluga

Inovativni koncepti koje hotel nudi će se izdvajati, jer će to biti jedna od retkih lokacija u Srbiji na kojoj će biti dostupna usluga konsijerža.

Konsijerž će biti tu da vam predloži različite opcije kojima možete da ispunite slobodno vreme, kao što su odlazak u SPA centar, neki od hotelskih restorana, ali i brojne aktivnosti van hotela. Prepoznaće šta najviše odgovara vašem senzibilitetu i postaraće se da i do najsitnijih detalja vaš boravak bude nezaboravan.

Gastronomska ponuda

U sastavu Bor Hotela by Karisma biće tri restorana koja će, između ostalog, nuditi i italijansku kuhinju, kvalitetan stejk, meni prilagođen deci, i još mnogo toga.

Za one koji vole da uživaju u savršenom pogledu, koktelima i hrani uz muziku, tu je Rooftop Bar, na osmom spratu hotela. U sklopu hotela će biti i Cigar Lounge za goste koji vole da uživaju u dobrim i kvalitetnim pićima, a za ljubitelje kafe, dobrog čaja i dezerta tu je i Lobby Bar.

Bor Hotel by Karisma će imati na raspolaganju 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, prepoznatljive i po dizajnu enterijera, koji je u potpunosti integrisan sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje.

Otvaranjem ovog hotela jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastavlja da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope. Autentično iskustvo svakog gosta čijim se potrebama i zahtevima pristupa sa velikom pažnjom je koncept na kom je zasnovan i Bor Hotel by Karisma.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...