Vesna Vlatković proglašena za najboljeg PR menadžera Balkana

10. March 2020
Vesna Vlatković proglašena za najboljeg PR menadžera Balkana

Balkanska Alijansa Hotelskih Asocijacija (BAHA), na svečanoj ceremoniji održanoj 19. februara u Hotelu Mona Plaza, u prisustvu uglednih predstavnika hotelske industrije svih zemalja Balkana, resornih ministarstava i diplomatskog kora i drugih zvanica iz kulturnog i javnog života, dodelila je Vesni Vlatković, marketing & PR direktoru A HOTELA, nagradu "The Best PR manager in the Balkans".

U obrazloženju se navodi da u Vesninom slučaju skraćenica PR ima dvostruko značenje - pravničku struku i uspešnu desetogodišju advokatsku karijeru koja je u kompaniji MPC prerasla u public relation, nakon završene Londonske škole PR-a. Potpuna posvećenost hotelskoj industriji započela je dolaskom u lanac "A Hoteli" gde i danas, nakon deset godina, radi sa istim entuzijazmom, promovišući postojeće i novootvorene najluksuznije hotele u Srbiji. Već nakon tri godine rada u prvom srpskom lancu "A hoteli", redakcija časopisa Turistički Svet prepoznala je kvalitet i dodelila Vesni priznanje "Ambasadori dobre usluge" u kategoriji "PR menadžer godine" za 2013. Vesna važi za osobu izraženog optimizma pa ne čudi da je svojevremeno postala dobitnik posebne nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" za poslovnu viziju i optimizam.

Vesni Vlatković je pripala čast da se u ime svih nagrađenih zahvali na priznanju. U svom kratkom ali impresivnom govoru istakla je da je na početku svoje karijere, kao i mnogi mladi ljudi, imala dilemu:  Vredi li ići težim putem kad mnogi biraju lakši, vredi li biti iskren u komunikaciji kad mnogi postižu uspeh manipulacijom, vredi li istrajavati u negovanju pravih vrednosti koje zahtevaju istinski kvalitet, a ne samo promociju?! Naročito kada, zahvaljujući savremenoj tehnologiji, lakše i brže komuniciramo, ali se, nažalost, suštinski ne povezujemo. 

-    Ipak, činjenica da uvek neko posmatra i na pravi način vrednuje sve ono što radite, otklanja dilemu – rekla je Vesna. –  A ovo profesionalno priznanje koje daje krila svakom dobitniku i pravi osećaj ponosa, zaista vredi ali i obavezuje.

Naglasivši da niko nikada nije uspeo sam, zahvalila se svima koji su bili njena iskrena podrška u profesionalnom i privatnom životu i doprineli da dobije ovako ugledno međunarodno priznanje. Ipak, posebnu zahvalnost, istakla je, zaslužuje  BAHA, koja već tradicionalno ostvaruje svoju misiju u hotelskoj industriji, prepoznajući prave vrednosti i podstičući hotelijere vrednim priznanjima da uporno rade na unapređenju kvaliteta.

U ostalim kategorijama BAHA je nagradila: Hotel "Art&Spa" iz Velingrada (Bugarska) - najbolji hotel na Balkanu, Anna Bozhkova iz Bugarske - najbolji menadžer hotela, Stojan Brcheski ambasador BAHA Bugarska i Dragoljub Barjaktarović ambasador BAHA Srbija. 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...