Uz NENATEX TEXTIL - Veliko Prolećno Opremanje može da počne!

06. April 2021
Izvor: Pixabay
Izvor: Pixabay
Izvor: Pixabay
Izvor: Pixabay
Izvor: Pixabay
Izvor: Pixabay
Izvor: Pixabay

Verujemo da nema hotela u Srbiji koji ne zna za Nenateks Textil ili nije njegov klijent, jer ova firma koja je izrasla iz matične kuće Nenateks u Šapcu, već više od 30 godina proizvodi i prodaje proizvode vrhunskog kvaliteta od tekstila za kućnu i profesionalnu upotrebu i isto toliko dugo prati trendove u tekstilnoj industriji, usavršava tehnološke procese i unapređuje svoje proizvode. Zahvaljujući tome, Nenateks Textil je danas jedan od najpouzdanijih partnera hotelske industrije, firma čiji su proizvodi upravo zbog svog kvaliteta poslednjih godina osvojili i svet.

Protektori, naddušeci, posteljina, jastuci, jorgani, prekrivači, peškiri, zavese, black out i sve što je u sobi od tekstila, hotelijeri mogu naći ili naručiti da im se napravi po meri u Nenateks Textil-u, i to od sertifikovanih materijala, prema najvišim hotelskim standardima i u skladu sa savremenim svetskim trendovima. Zato su klijenti ove kuće redovno i hoteli s 4 i 5 zvezdica. Ali ne samo zbog kvalitetnih proizvoda, već i zbog odnosa koje neguju s klijentima, zbog međusobnog razumevanja, poštovanja i uvažavanja koje je ugrađeno u temelje njihove poslovne politike i kompanijske filozofije da se najbolje raste u društvu onih kojima pomažeš da rastu.

A da bi to potvrdili i u praksi, u Nenateks Textil-u su odlučili da pomognu hotelima u pripremi za letnju sezonu i u saradnji sa Turističkim Svetom pokrenuli AKCIJU za Veliko Prolećno Opremanje! Tako će, prilikom svake nove porudžbine za opremanje ili dopunu, hotel od Nenateks Textil-a dobiti GRATIS 10% VREDNOSTI PORUDŽBINE i to u vidu proizvoda iz štepanog programa: jastuka, jorgana i naddušeka/protektora. Svi proizvodi su u beloj boji, jastuci u dve dimenzije, a jorgani i naddušeci u tri. Materijal je, takođe, standardni – mikrofiber štepan koflinom, punjen silikonom. Treba naglasiti da će hotelijeri moći da biraju i vrstu i količinu proizvoda koje će uzeti u okviru GRATISA. Akcija za Veliko Prolećno Opremanje trajaće do kraja maja, a, po potrebi, i duže.  

I dok drugima pomaže da rastu, Nenateks Textil i sam raste: u poslednjih godinu dana uspeo je da napravi novu „wellness“ liniju za inostranstvo s atraktivnim materijalima za jastuke s natpisima: Green Tea, Oxygen, Meditation, Wellness, Bamboo… na kojima se ne samo udobno spava, već i opušta i  relaksira. Pojačao je izvoz u Belgiju, Holandiju, Nemačku, Švajcarsku… Investirao u nove, moderne linije za proizvodnju još kvalitetnijih i lepših jastuka i jorgana, a pokrenuo i online prodaju, odnosno teleshop gde će plasirati svoje najbolje proizvode. 

Za Nenateks Textil nema odmora: Veliko Prolećno Opremanje može da počne!  

 

 

 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...