U izgradnji: „Zepterme“ - luksuzni kompleks za odmor i uživanje

23. July 2020
Zepterme, Vrnjačka Banja; Izvor: Atelje Grbić
Zepterme, Vrnjačka Banja; Izvor: Atelje Grbić
Na ekskluzivnoj lokaciji u srcu Vrnjačke Banje, kompanija Zepter otpočela je izgradnju jedinstvenog kompleksa za odmor „Zepterme“ i na taj način postala prva kompanija na našem tržištu koja je u prilici da ponudi potpuno opremljene apartmane strukture od jednosobnih do trosobnih. 
 
„Zepterme“ je luksuzni objekat namenjen za odmor i uživanje. Smešten je na samoj promenadi u  Vrnjačkoj Banji, na površini od 30.000 kvadratnih metara i odiše besprekornim komforom i prefinjenim stilom. Kombinacijom vrhunskog kvaliteta materijala i izvrsne funkcionalnosti, ovaj kompleks odaje harmoničan utisak i osećaj jedinstvenog doma. „Zepterme“ nudi moderno i kompletno opremljene apartmane nameštajem i belom tehnikom, a pored smeštajnih jedinica, poseduje i veliki broj dodatnih sadržaja, pa je svim korisnicima na raspolaganju wellness i spa zona koja se prostire na površini od 900 kvadratnih metara.
 
Želja da apartmani budu pogodni za savršen odmor i svakodnevno funkcionisanje pojedinca ili čitave porodice bila je ideja kojom se investitor vodio od početka projekta. Svaki od 131 apartmana, koliko kompleks „Zepterme“ ima u ponudi, potpuno je opremljen najboljim materijalima – od stolarije, parketa, keramike, preko kuhinjskih elemenata, nameštaja i bele tehnike do elektronike. 
 
U zoni za opuštanje, nalazi se teratana koja je dostupna stanarima 24 sata dnevno, slanu sobu, saunu, hamam, hidromasažne kade (Jacuzzi), tepidarium, posebno dizajniran krevet od himalajske soli, a korisnici mogu da uživaju i u specijalnom tretmanu opuštanja plutanjem (floating therapy), kao i u centrima za negu i masažu.
 
Kombinujući savremenu arhitekturu i modernu tehnologiju, „Zepterme“ apartmani predstavljaju idealno mesto za odmor i relaksaciju, a blizina Vrnjačke Banje, na samo dva i po sata vožnje od Beograda, čini ovaj kompleks idealnim za beg iz gradske vreve, daleko od  užurbanog ritma grada. Kao jedinstvena prirodna oaza, Vrnjačka Banja je pouzdano najbolji izbor za sve one koji sebi žele da priušte neprikosnoveni mir i istinsku relaksaciju. A kompleks „Zepterme“, koji se potpuno uklapa u autentični koncept ove wellness destinacije, ispuniće, sasvim sigurno, sve njihove potrebe.
PR                            
 

 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...