U hotelu “Sloboda”: Sve popularniji Mini letnji odmor

22. July 2021
Hotel Sloboda - autor: Siniša Živković
Hotel Sloboda - autor: Siniša Živković
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Autor: Lj. Rebronja
Renovirani hotel „Sloboda“ – ogromno dominantno luksuzno zdanje sa četiri zvezdice u najstrožem centru Šapca, već godinama brani boje prvog srpskog lanca luksuznih hotela - „A hoteli“, u sastavu kompanije Alco Group. Kao pravi gradski hotel, svojim sofisticiranim enterijerom, kvalitetom usluge i profesionalnim osobljem, hotel Sloboda je postao centar većine gradskih dešavanja, stecište poslovne i intelektualne elite, ali i kultno mesto novih generacija.
 
Sa svojih 95 luksuzno opremljenih soba i apartmana, tri raskošna restorana – à la carte restoranom “A”, poslastičarnicom “Vremeplov” u retro stilu, s izvrsnim tradicionalnim poslasticama pripremljenim na moderan način, i atraktivnim Lobby barom s pogledom na gradski trg, kongresnim centrom sa četiri multifunkcionalne sale od 30 do čak 800 mesta, kao i modernim i dobro opremljenim fitness i SPA & Wellness centrom, u čijoj ponudi je selekcija najrazličitijih masaža i tretmana – ovaj hotel predstavlja idealno mesto ne samo za poslovne susrete i razne proslave, već i dobar izbor za opuštanje tokom vikenda, ali i za kraći - Mini letnji odmor koji je ove godine veoma popularan među gostima.  
 
Kako saznajemo, sa popuštanjem epidemioloških mera vezanih za Covid-19, u hotelu je sve više i grupa i individualnih gostiju, a trenutna popunjenost hotela je 58%! Najviše gostiju, osim iz Srbije, dolazi iz ostalih evropskih zemalja (iz okruženja, ali i iz Austrije, Italije, Nemačke, Francuske, Holandije, Švedske...), a sve je više i gostiju s drugih kontinenata – iz Azije i Severne Amerike.
 
A ono što je najlepše: svi njihovi komentari su izrazito pozitivni. Većina gostiju je prijatno iznenađena kvalitetom smeštaja, izvrsnom ponudom hrane i higijenom (za koju na Booking.com-u dobijaju uvek najvišu ocenu!), a gotovo svi s oduševljenjem komentarišu i ljubaznost i profesionalizam osoblja, koje se trudi da svim gostima boravak u hotelu “Sloboda” ostane u najlepšem sećanju.  
 
Septembar je vreme za razne i već uveliko najavljene proslave, i svi u hotelu se ozbiljno za to spremaju. Imajući komentare gostiju u vidu, ukoliko epidemiološka situacija na jesen ne bude značajnije pogoršana, hotel “Sloboda” će sasvim sigurno nastaviti svoj nimalo lak ali izvestan finansijski oporavak.   
 
Više o programu Mini letnji odmor i ostalim paketima: www.a-hotel-sloboda.com

  

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...