Trebinje dobija četiri nova hotela

24. March 2017

Ove sezone gostima grada na Trebišnjici biće na raspolaganju novih 90 soba i 12 luksuzno opremljenih apartmana. U toku je izgradnja četiri hotela visoke kategorije i jednog motela, a svi oni će, ako je suditi po najavama, ponuditi turistima luksuz i udobnost, neobičan enterijer i kvalitetnu trpezu, piše portal Hercegovina press.

Prve goste primiće "SL Industry", a "soft opening" novog hotela Rodoljuba Draškovića očekuje se u prvoj nedelji aprila. Veliko otvaranje planirano je u maju. Gostima ovog hotela sa četiri zvezdice na raspolaganju će biti 49 soba i ekskluzivni apartman. Enterijer je neobičan spoj industijskog i modernog stila, a hotel je građen od tradicionalnih materijala, kamena i drveta. Osim smeštajnih kapaciteta, restorana i konferencijske sale, ovaj hotel ima i Kristalnu salu.

U toku su završni radovi na restauraciji i adaptaciji objekta u starom delu Trebinja, poznatog u gradu kao Đački dom. Hotel bi za prve goste trebalo da otvori vrata sredinom juna, potvrđeno je za Hercegovinapress.com.

Raspolaže sa 39 soba, 3 luksuzna apartmana, kongresnom salom, restoranom. Biće uređen u retro stilu, a vlasnici još ne žele da otkrivaju detalje, niti naziv hotela.

U toku su i fini radovi na zgradi bivše ortopedije Rudo.

- Tokom radova on će se, u skladu sa najboljim pravilima struke i uz poštovanje svih zakonskih odredbi, adaptirati u luksuzni apartmanski objekat sa podrumom, prizemljem, dva sprata i potkrovljem. U ovom prostoru će se nalaziti 9 luksuznih apartmana, 2 restoranska prostora sa vlastitom kuhinjom i multifunkcionalni prostor konferencijskog tipa. Formalna kategorizacija objekta će biti izvršena nakon njegovog završetka - saopštili su iz Integra inženjeringa koji je kupio hotel pre tri godine.

Vreme otvaranja i komercijalni naziv ovog objekta još nisu precizirani.

I u Starom gradu niče hotel u vlasništvu akcionarskog društva "Popovo polje". Radi se o butik hotelu sa osam komfornih soba, restoranom i vinskim podrumom u kom će biti organizovane promocije i prezentacije proizvoda kompanije "Popovo polje".

Hotel se gradi od kamena u klasičnom stilu, a o eneterijeru se tek odlučuje. Njegovo otvaranje planirano je iduće sezone.

Izvor: eKapija

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...