Tivatski hotel “Regent” na listi najboljih hotela sveta u 2017. godini

08. June 2017
Tivatski hotel “Regent” na listi najboljih hotela sveta u 2017. godini

Mreža vodećih svetskih profesionalaca za luksuzna putovanja “Virtuoso”, uvrstila je najluksuzniji hotel u Boki – tivatski “Regent Porto Montenegro”  u izdanje svog prestižnog časopisa “Najbolji od najboljih” (The Best of the Best) u svetu za 2017. godinu.

Ovaj časopis – godišnjak na skoro 700 strana, donosi spisak najboljih svetskih hotela, restorana, rizorta, luksuznih vila  i ostalih prestižnih turističkih sadržaja, koje posetiocima pružaju vrhunsku uslugu i doživljaj. “Virtuosov” časopis “Best of the Best” štampa se u 350 hiljada primeraka i distribuira širom sveta.

Da bi došao do “najboljih od najboljih” u ukupno 10 kategorija, “Virtuoso” je sakupio utiske 370 turističkih agencija i preko 9.800 turističkih agenata iz celog sveta. Eksperti ove renomirane mreže nominovali su kandidate za najbolje, a “Regent Porto Montenegro” uvršten je na listu najboljih hotela koji pružaju izvanredno i personalizovano iskustvo boravka za svakog gosta.

“Virtuoso” je pohvalio “izvanredan nautikom inspirisan” stil hotela “Regent” koji se, kako su konstatovali, sjajno uklapa sa glamuroznom marinom za superjahte Porto Montenegro i izvanredno lepim okruženjem zaliva Boke Kotorske, čiji je jedan deo uvršten u svetsku prirodnu i kulturnu baštinu pod zaštitom UNESCO-a.

Eksperti ove mreže, osim samog smeštaja u 87 apartmana hotela “Regent”, pohvalili su njegov wellness i spa centar, kao i gastronomsku ponudu restorana najlukusuznijeg bokeljskog hotela.

Izvor: bokanews.me

Last comment

Mia
Thursday , 29.06.2017. 17:59h
Recommendation:
0
+
0
-
lepa vest, ali deo Kotora - I to stari grad, je toliko prljav, posebno pred ulaz u stari grad, te mi nije jasno kako to Unesco nije primetio... a kapiram da je deo Tivta ociscen. Boka Kotorska nije samo Tivat I Regent!!

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...