Spa Clinic hotela Bellevue 5* - „Croatia's Best Hotel Spa“ 2020

29. October 2020
Foto: Lošinj Hotels & Villas
Foto: Lošinj Hotels & Villas

Spa Clinic hotela Bellevue 5 * na ostrvu Lošinj proglašen je za “Croatia's Best Hotel Spa” u 2020. godini od strane prestižnog World Spa Awards ™, etablirane globalne organizacije čiji je glavni cilj promovisanje i nagrađivanje kvaliteta u spa i wellness industriji. Pokrenut 2015. godine, ovaj godišnji program nagrada nastao je kao sestrinski događaj za World Travel Awards ™, koji nagrađuje izvrsnost i podržava rast i inovacije u turizmu poslednjih 27 godina.

Nagrada Croatia's Best Hotel Spa novo je međunarodno priznanje za hotel Bellevue 5*, koji je ujedno i nosilac brojnih drugih prestižnih priznanja, uključujući i ono za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj.

“Veoma smo ponosni što smo osvojili nagradu Croatia's Best Hotel Spa ove godine! Lošinj krasi izuzetna i prirodno lekovita okolina, a mi smo nastojali postići sklad umetnosti beauty segmenta, wellness tehnologije i efikasnih prirodnih rituala kako bismo stvorili savršenu kombinaciju. No, sve to ne bi bilo ostvarljivo bez truda i rada našeg predanog tima. Takođe, želela bih da zahvalim i našim gostima na podršci, te smo počašćeni što su nas mnogi prepoznali i glasali za nas!" - rekla je Melissa Mettler, direktorka Spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas, hotelski brend koji upravlja hotelom Bellevue.

Photo Lošinj Hotels & Villas.jpgFoto: Lošinj Hotels & Villas

Bellevue Spa Clinic je savršeno utočište u hotelu Bellevue 5 *, smeštenom u živopisnoj uvali Čikat na Lošinju - otoku vitalnosti. U ovom prostranom wellness centru, gosti se mogu u potpunosti prepustiti integrativnim wellness programima i tretmanima svetski renomiranih stručnjaka i brendova. U spomenute ubrajaju se poznati francuski pediker Bastien Gonzalez, Forlle'd Japan, Pharmos Natur i Valmont, kao i vrhunske neinvazivne medicinske estetske terapije, koje uključuju Ultherapy, Eximu, CryoSaunu, Oxygen i tretmane protiv starenja koje pruža tim stručnjaka za estetiku, lekara i dermatologa. Treba istaći i Spa Garden koji gostima na otvorenom nudi relaksaciju u sauni, hidromasažnoj kadi i malom bazenu. Bellevue je, takođe, poznat i po raskošno dizajniranom interijeru koji gostima pruža potpuni osećaj luksuza.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...