Spa centar hotela Metropol dobitnik dva prestižna svetska priznanja

08. August 2017
Spa centar hotela Metropol dobitnik dva prestižna svetska priznanja

Spa centar beogradskog hotela Metropol Palace, Limegrove Fitness & Spa, dobitnik je dva prestižna priznanja: za najbolji luksuzni hotelski spa centar u Srbiji i najbolji luksuzni fitnes spa centar u regionu.

- Laskavo priznanje koje naš Limegrove Fitness & Spa centar dobija već treću godinu zaredom dodeljuje organizacija Global World Luxury Spa Awards, koja predstavlja vodeću svetsku inicijativu za nagrađivanje u ovom sektoru, sa ciljem da se podigne nivo kvaliteta usluge u spa industriji - otkriva za "Turistički Svet" Katarina Blagojević iz hotela Metropol Palace.

Glasanje se odvijalo online, tako što su korisnici spa usluga širom sveta mogli da glasaju registrujući se na sajt World Luxury Spa Awards.

U takmičenju za titulu najboljeg učestvovali su vodeći spa centri iz celog sveta. Srbija je imala dva predstavnika: Limegrove Fitness & Spa centar i Club Olympus Health Club & Spa hotela Hyatt Regency Belgrade, ali je spa centar hotela Metropol odneo pobedu i ove godine.

- Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo svim našim gostima i vernim članovima, koji su i ove godine bili uz nas, kao i zaposlenima koji svojim trudom i radom čine da se svaki gost oseti posebno i doživi nezaboravno iskustvo. Ova nagrada nam je najveći pokazatelj da svoj posao radimo na pravi i najprofesionalniji način - poručuje Katarina, i dodaje:

- Zvanična ceremonija dodele nagrada odvijala se u Vijetnamu, ali nažalost, ove godine nismo imali priliku da prisustvujemo toj svečanosti. Zato ćemo se potruditi da i sledeće godine budemo najbolji i opravdamo poverenje koje su nam ukazali naši gosti.

Podsetimo, 2015. i 2016. godine Limegrove Fitness & Spa proglašavan je najboljim luksuznim spa centrom u Srbiji, a ove godine je proglašen i najboljim luksuznim fitnes spa centrom u regionu.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...