Spa & Resort „Srebrna planina“ – novi izazov na Kopaoniku

30. June 2021
Hotel Srebrna planina - Autor: Strahinja Lukić
Hotel Srebrna planina - Autor: Strahinja Lukić
Kopaonik je ove zime postao bogatiji za Resort & Spa „Srebrna planina“, novi turistički kompleks kojim u potpunosti dodatno potvrđuje primat vodećeg turističkog centra u regionu, a najširoj paleti gostiju nudi dodatni izazov.
 
Spa & Resort „Srebrna planina“ sa 28 soba, 68, apartmana i osam vila, arhitektonski je osmišljena celina tako da se nenametljivo utapa u prirodno okruženje i prati obrise planine. Enterijer u kojem dominiraju prirodni materijali, ali i raznovrsnost i kvalitet pratećih sadržaja, „Srebrnu planinu“ izdvajaju iz uobičajene hotelske ponude jer gostima nudi atmosferu i osećaj doma. Izborom sobe, apartmana ili jedne od osam vila, gosti dobijaju mnogo više od privremenog boravišta tokom odmora u bilo kom delu sezone.
 
Kompleks namenjen i prilagođen boravku na planini tokom sva četiri godišnja doba – bilo da je izbor gostiju aktivni odmor i skijanje ili porodični boravak uz šetnje atraktivnim pešačkim stazama, opuštanje u vrhunskom SPA centru sa bazenom, masažnom sobom, đakuzijem, finskom saunom, parnim turskim kupatilom. Rečju, „Srebrna planina“ je, u svakom smislu, sinonim za odmor i hedonizam.
Sledeći savremene, sve zahtevnije trendove hotelijerstva, „Srebrna planina“ u svako doba godine istovremeno je i ambijent za poslovne sastanke, konferencije, seminare, team building-e.
 
Upravo ta kombinacija zimskih i letnjih aktivnosti, poslovnog turizma ili relaksirajućeg ambijenta za sve koji tempo života usklađuju povremenim bekstvom iz gradske vreve, svrstava „Srebrnu planinu“ u sam vrh domaće turističke industrije.
 
Vrhunski smeštaj u sobama i apartmanima, ukomponovan kombinacijom topline drveta, stamenošću kamena i pastelih boja enterijera, čini „Srebrnu planinu“ domom za sve goste.
 
Savremeni sistem bukinga, konkurentne cene i vrhunska usluga bili su dodatni motiv mnogim gostima da ove zime izaberu upravo „Srebrnu planinu“ za svoj odmor na Kopaoniku, a utisci i uspomene mnogima će biti povratna karta za ponovni dolazak.
 
Spa & Resort „Srebrna planina“ već sada, posle svoje prve zimske sezone, postaje i izazov i izbor, turistička oaza za koju će se u dolazećim godinama tražiti „krevet više“.
 
Izvor: vtc.rs
    
 

  

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...