SOLE – Moderan, besprekorno čist i prijatan hotel

19. October 2020
Foto: Garni hotel Sole Niš
Foto: Garni hotel Sole Niš

U samom centru Niša, poslovne ljude i turiste već osam godina dočekuje elegantni Garni Hotel SOLE, modernog italijanskog dizajna i zavodljivog ambijenta, čijih 11 komfornih i jedinstvenih soba po svim kriterijumima zadovoljava najviše hotelske standarde i najzahtevnije goste. Prostrane, elegantne sobe, sa kvalitetnim novim nameštajem, pre svega izuzetno udobnim krevetima, potpuno su opremljene za ugodan i komforan boravak gostiju u hotelu. Svaka soba ima klima uređaj, LCD televizor, sef, WiFi, mini bar i radni sto, što ovaj hotel čini idealnim za poslovne klijente.

104 - Copy.jpg
Foto: Dragana Stanković

Da bi lepo započeli dan u Hotelu Sole, u ljupkoj trpezariji gostima se nudi raznovrstan doručak na bazi švedskog stola, ali ako gosti izraze i neku posebnu želju, biće usluženi kao kod svoje kuće. U sastavu hotela je i lepo uređen lobi bar Sole, u kojem gosti mogu provesti prijatno vreme tokom dana uz novine ili časopise, kao i uveče u druženju s prijateljima, uz degustaciju najfinijih alkoholnih pića ili pažljivo odabranih kafa, iz bogate selekcije po kojoj je ovaj hotel već prepoznatljiv.

LAZ_1730_resize-1.jpg

Foto: Garni hotel Sole Niš

Ipak, ono što je prvi i poslednji utisak svakog gosta je, osim besprekorne čistoće (Booking.com – 9,7), izuzetna ljubaznost i predusretljivost osoblja hotela, mladih ljudi uvek nasmejanih, prijateljski raspoloženih da odgovore na pitanja, da reše probleme ili ispune neku od želja svojih gostiju, kojima su na usluzi 24h (Booking.com – 9,8)!

Za sve goste obezbeđen je besplatni parking sa video nadzorom, da, dok su u Hotelu SOLE, mogu mirno da spavaju i ni o čemu ne brinu, čak ni o svojoj odeći, jer Hotel za sve goste obezbeđuje uslugu pranja i peglanja veša i hemijsko čišćenje.  
 
Već godinama, zaposleni u Hotelu Sole prate savremene trendove u hotelskoj industriji i trude se da u svemu idu ukorak s vremenom, samo od onog najvažnijeg - od našeg tradicionalnog gostoljublja, po kojem smo kao narod prepoznatljivi, jednostavno - ne odustaju!

 hotelsole.rs
 


 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....