Sokobanja: Posle 5 godina, SUNCE se ponovo otvara

10. September 2020
Foto: Ahitekt Pro d.o.o.
Foto: Ahitekt Pro d.o.o.

Nakon skoro pet godina ozbiljnog rada na renoviranju objekta, hotel SUNCE uskoro otvara vrata gostima, opremljen po najsavremenijim standardima, namenjen gostima istančanog ukusa koji imaju potrebu za hotelima visoke kategorije sa vrhunskim kvalitetom usluge. U sastavu hotela su 124 smeštajne jedinice u okviru 13 različitih tipova, dva restorana (pansionski sa biffe postavkom i á la carte restoran sa specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i pažljivo odabranom vinskom kartom, loby bar, tri višenameske banket sale i atraktivni Wellness i Spa centar na čak 1.300 kvm, u čijem sastavu je veliki izbor različitih sadržaja: dva zatvorena i jedan otvoreni bazen, tri vrste sauna, parno kupatilo, kaldarijum, hidromasažna kada za 6 osoba, slana soba, relaks soba s tepidarijumom, tunel iznenađenja.., kao i sobe za masažu i teretana. Tokom letnjih meseci gosti mogu uživati i na pool bar-u pored otvorenog bazena. Uz recepciju hotela nalazi se i Bussines centar, opremljen računarima i dodatnom opremom, koji gostima pruža mogućnost da u prijatnom ambijentu Hotela Sunce obavljaju poslovne aktivnosti.

Inače, hotel Sunce se nalazi u najlepšem delu Sokobanje, na obali reke Moravice,okružen zelenilom i predivnim pejsažima. Pored hotela se nalaze staze za šetnju, pa je uživanje na izrazito blagotvornom vazduhu, po kojem je Sokobanja poznata, gostima omogućeno tokom svih godišnjih doba. A da je vazduh u Sokobanji od davnina izuzetnog kvaliteta za zdravlje, najbolje svedoči podatak da su svoj duh i telo u ovoj banji nekada mnogi oporavljali. Najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.

Da podsetimo, kada je izgrađen 1977. godine, hotel Sunce bio je perjanica hotelsko-turističke ponude Sokobanje. Pred zaposlenima novog, renoviranog zdanja je ozbiljan zadatak da ovom hotelu vrate stari sjaj i nekadašnji ugled. Ali ono što je već sada sasvim sigurno je da je Sunce po svojim kvalitetima jedinstveni hotel u jugoistočnoj Srbiji i pravi reprezent srpskog gostoprimstva i srdačnosti.
 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...