SB Merkur: Pozivnica iz Vrnjačke Banje

03. July 2020
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja
Foto: Merkur, Vrnjačka Banja

 U trenutku kada turistički poslenici u čitavom svetu, zahvaljujući aktuelnoj pandemiji, preživljavaju najteže dane u svojoj istoriji, pokazalo se da je komunikacija sa postojećim i budućim klijentima jednako važan posao kao i obezbeđivanje sanitarno-higijenskih uslova po standardima medicinske struke i puno poštovanje propisanih mera za zaštitu zdravlja ljudi. Naročito u ovakvim situacijama, reč odgovornih ljudi ima mnogo veću težinu od klasičnih marketinških poruka. Ljudima je više no ikada potrebna komunikacija, empatija, reč prijatelja kome mogu da veruju zato što misli o njihovoj dorobiti, zato što mu je stalo i do njih i do kuće za koju je vezao svoj život, zato što je, pre svega, odgovoran… U digitalnoj eri mnogi su zaboravili da je reč najbolji lek i kada se daje i kada se prima. U Specijalnoj bolnici Merkur u Vrnjačkoj Banji – ne zaboravljaju, njihov direktor Dejan Stanojević – ne zaboravlja... A onda se neki pitaju: zašto toliko dugo traju, zašto su najbolji u svojoj klasi, zašto im gosti veruju i zašto se tako često vraćaju tamo gde su očigledno dobrodošli? Evo jednog od odgovora.

    
Dragi prijatelji,
U ovoj prestupnoj, potpuno drugačijoj godini za čovečanstvo, želja nam je da provedete deo leta u ugodnoj, tihoj i sigurnoj sredini. Naš stručni lekarski tim radi u skladu sa strogim protokolima struke, po najvišim standardima za borbu protiv Covida-19.
Sada, više nego ikada, jačamo našu orijentaciju na kvalitet medicinske usluge, zbog čega Merkur i jeste jedinstven u Vrnjačkoj Banji. Garantujemo Vam da su sigurnost i zdravlje naših gostiju, partnera i zaposlenih najviši prioriteti našeg rada. 
Ovog leta očekujemo vas s radošću u našim objektima. Zašto biste putovali daleko, kad je i u blizini jako dobro? Nakon kratke, udobne vožnje, bićete u prilici da doživite jedinstvene trenutke boravka u Merkuru.
Pozivamo Vas da već sada rezervišete svoj boravak kod nas. Bezbednosne mere koje smo odnedavno uveli za naše goste usmerene sun a smanjenje rizika i podizanje imunološkog sistema i jačanje zdravlja. Smatrajte se pozvanima na odmor ili lečenje u srcu netaknute prirode, lekovite vode i gostoljubivih ljudi.
Provedite deo ovog leta u najsigurnijem objektu u Srbiji, u prelepom okruženju, među prijateljima i stručnim medicinskim osobljem.
S poštovanjem,
dr sci med Dejan Stanojević
direktor
  

 
Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...