Robert Stojko novi generalni direktor hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade

05. May 2021
Foto:  Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade
Foto: Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade

Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade sa velikim zadovoljstvom objavljuje imenovanje Roberta Stojka na poziciju novog generalnog direktora.

Preuzimajući poziciju generalnog direktora u ovim nezapamćenim vremenima, njegov fokus je na dobrobiti tima, dok istovremeno osigurava spremnost hotela da svoje goste dočekuje uz nove sigurnosne protokole.

Bogatu hotelijersku karijeru je započeo u hotelu Hyatt Regency Belgrade. Tokom svoje duge karijere u hotelskoj industriji Robertu nije nepoznanica rad u različitim sredinama i tržištima gde je nastavio da unapređuje veštine i znanja u zemljama Bliskog Istoka, u Azerbejdžanu i Ukrajni. Posebno se ističe njegovo iskustvo u otvaranju hotela u drugačijim okruženjima.
Pokazao je izvanredne organizacione sposobnosti, pristup koji podrazumeva unapređenje usluga i svakodnevno otkrivanje novih rešenja. To mu omogućava razmišljanje van okvira i usmeravanje pažnje na razradu detalja.

Robert Stojko će na novoj poziciji biti odgovoran za operaciju hotela sa fokusom na rast, razvoj i primenu jasne strategije kojom će odgovoriti na predstojeće izazove i budućnost kompanije u Beogradu. Jasno pozicioniranje Radisson Collection brenda na tržištu predstavlja izuzetno važnu stratešku koncepciju koja omogućava da hotel postigne ciljeve.

U razgovoru sa novim direktorom saznali smo šta je za njega jedan od motiva za uspeh - „ Ljudi često govore da je nebo granica za posao ali suština je da smo mi sami sebi granica! Hrabrost, odlučnost i istrajnost je ono što nas dovodi do vrha.“

O brendu i hotelu: Hotelska grupacija Radisson Hotel Group predstavila je novi brend pod nazivom Radisson Collection™, selekciju ekskluzivnih hotela na istaknutim destinacijama. Radisson Collection hotele odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja novog brenda usmerena je ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete, Fitness & Wellness program i održivi razvoj.Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama, u neposrednoj blizini glavnih znamenitosti i pružaju jedinstveno lokalno iskustvo gostima

Radisson Collection Hotel,Old Mill Belgrade je autentično arhitektonsko zdanje u centru Beograda nasleđa. Kroz spoj nasleđa prvog parnog mlina iz 19. veka i specifičnog dizajna, hotel predstavlja glavne simbole Beograda, njegovu kulturu i reke u svakom delu enterijera koji je zaslužan prestižni studio Graft iz Berlina.

Zahvaljujući jedinstvenom konceptu, hotel je nagrađen velikim brojem međunarodnih priznanja za dizajn, očuvanje kulturnog nasleđa i prestižnu uslugu.

Radisson Collection Hotel,Old Mill Belgrade poseduje 236 soba sa unikatnim nameštajem, umetničke detalje poput oslikanih zidova, delo studija Strauss & Hillegart, kao i nove pogodnosti Radisson Collection Sleep & Wellbeing Experiences.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...