RateHawk proširuje bazu podataka hotelskih recenzija dodavanjem recenzija Expedia Group

07. December 2023
Image by Cristian Quezada from Pixabay
Image by Cristian Quezada from Pixabay

RateHawk.com, onlajn platforma za rezervacije hotela, letova i transfera za profesionalce u turizmu, najavila je novu saradnju sa jednom od vodećih kompanija u turističkoj industriji, Expedia Group. Od sada, RateHawk partneri će imati pristup bazi podataka recenzija sa platformi kao što su Expedia, Hotels.com i Vrbo koje će biti dodate u već postojeću bazu recenzija korisnika Tripadvisor-a i Ratehawk-a. Ova kolaboracija će profesionalcima u turizmu obezbediti pristup najpotpunijoj bazi recenziji na marketu.

Kombinovanjem recenzija sa platformi Expedia Group, RateHawk-ova baza podataka je porasla za impresivnih 17,8% i sada ima više od 136 miliona verifikovanih recenzija hotela, apartmana i drugih smeštaja širom sveta. Svaka novopovezana platforma postavlja visoke standarde i zahteve za podnošenje recenzija, osiguravajući da ih ostave pravi gosti nakon odjave. Dalje proširenje baze podataka o recenzijama pomoći će turističkim agentima da donesu informisane odluke o izboru hotela, i osiguraju da odabrane opcije ispunjavaju želje i očekivanja kupaca.

Felix Shpilman, izvršni direktor Emerging Travel Group, matične kompanije RateHawk-a, prokomentarisao je: „RateHawk je posvećen razvoju instrumenata koji pomažu profesionalcima u turističkoj industriji da rade još efikasnije. Naša platforma nudi izbor od 2,2 miliona opcija smeštaja u 220 zemalja. Navigacija po ogromnom nizu opcija nekada može izgledati kao dugotrajan i obeshrabrujući posao. Uzimajući u obzir celokupno iskustvo i verodostojna mišljenja prethodnih gostiju, turističke agencije mogu suziti izbor i fokusirati se na najpogodnije opcije smeštaja za svoje klijente. Ovo će u velikoj meri olakšati proces donošenja odluka i pružiti putnicima udobno i nezaboravno iskustvo.”

Nedavno dodate recenzije su sada dostupne na RateHawk platformi. Novi sadržaj recenzija će obezbediti pokrivenost većeg broja hotela u Sjedinjenim Državama, kao i u Aziji i Evropi.

Ranije ovog meseca, RateHawk je najavio rebrendiranje svog vizuelnog identiteta i ažuriranja interfejsa. Nova grafika odražava RateHawk-ovu posvećenost, da profesionalce u turizmu učini efikasnijim i omogući im da se ističu u svom poslu.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...