RateHawk proširuje bazu podataka hotelskih recenzija dodavanjem recenzija Expedia Group

07. December 2023
Image by Cristian Quezada from Pixabay
Image by Cristian Quezada from Pixabay

RateHawk.com, onlajn platforma za rezervacije hotela, letova i transfera za profesionalce u turizmu, najavila je novu saradnju sa jednom od vodećih kompanija u turističkoj industriji, Expedia Group. Od sada, RateHawk partneri će imati pristup bazi podataka recenzija sa platformi kao što su Expedia, Hotels.com i Vrbo koje će biti dodate u već postojeću bazu recenzija korisnika Tripadvisor-a i Ratehawk-a. Ova kolaboracija će profesionalcima u turizmu obezbediti pristup najpotpunijoj bazi recenziji na marketu.

Kombinovanjem recenzija sa platformi Expedia Group, RateHawk-ova baza podataka je porasla za impresivnih 17,8% i sada ima više od 136 miliona verifikovanih recenzija hotela, apartmana i drugih smeštaja širom sveta. Svaka novopovezana platforma postavlja visoke standarde i zahteve za podnošenje recenzija, osiguravajući da ih ostave pravi gosti nakon odjave. Dalje proširenje baze podataka o recenzijama pomoći će turističkim agentima da donesu informisane odluke o izboru hotela, i osiguraju da odabrane opcije ispunjavaju želje i očekivanja kupaca.

Felix Shpilman, izvršni direktor Emerging Travel Group, matične kompanije RateHawk-a, prokomentarisao je: „RateHawk je posvećen razvoju instrumenata koji pomažu profesionalcima u turističkoj industriji da rade još efikasnije. Naša platforma nudi izbor od 2,2 miliona opcija smeštaja u 220 zemalja. Navigacija po ogromnom nizu opcija nekada može izgledati kao dugotrajan i obeshrabrujući posao. Uzimajući u obzir celokupno iskustvo i verodostojna mišljenja prethodnih gostiju, turističke agencije mogu suziti izbor i fokusirati se na najpogodnije opcije smeštaja za svoje klijente. Ovo će u velikoj meri olakšati proces donošenja odluka i pružiti putnicima udobno i nezaboravno iskustvo.”

Nedavno dodate recenzije su sada dostupne na RateHawk platformi. Novi sadržaj recenzija će obezbediti pokrivenost većeg broja hotela u Sjedinjenim Državama, kao i u Aziji i Evropi.

Ranije ovog meseca, RateHawk je najavio rebrendiranje svog vizuelnog identiteta i ažuriranja interfejsa. Nova grafika odražava RateHawk-ovu posvećenost, da profesionalce u turizmu učini efikasnijim i omogući im da se ističu u svom poslu.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...
Hospitality
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. January 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...