Radisson Blu Old Mill proglašen najboljim biznis hotelom sa 4 zvezdice

21. February 2018
Radisson Blu Old Mill proglašen najboljim biznis hotelom sa 4 zvezdice

Beogradski hotel Radisson Blu Old Mill Hotel proglašen je za najbolji biznis hotel sa 4* na dodeli International Hospitality Awards 2017.

Svečana ceremonija dodela nagrada, održana u Kijevu (Ukrajina) 18. februara, okupila je predstavnike i stručnjake hotelske industrije centralne i istočne Evrope.

Za International Hospitality Awards 2017 nominovano je 315 hotela iz 21 zemlje: Poljske, Mađarske, Bugarske, Rumunije, Gruzije, Slovačke, Moldavije, Ukrajine, Austrije, Češke, Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Albanije, Makedonije, Slovenije, Grčke, Litvanije, Letonije i Estonije.

Od 101 hotela finalista, izabrano je 28 pobednika u različitim kategorijama.

Nagrade su dodeljene na osnovu stručnog mišljenja članova žirija (50%) i ocene gostiju na međunarodnim online rezervacionim sistemima - Booking.com (25%) i TrustIou.com (25%).



Hotel Radisson Blu Old Mill se prema glasovima istakao kao najbolji biznis hotel po usluzi, jedinstvenom dizajnu i prezentaciji.

- Srećni smo i ponosni da je naš hotel osvojio ovu prestižnu nagradu. Priznanje predstavlja veliki uspeh i podstrek na početku 2018, a potvrda je predanosti i posvećenosti svih članova našeg tima u pružanju usluge najvišeg kvaliteta - istakla je Gabriela Ditetova, generalna direktorka nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

Pored dodele priznanja najboljim hotelima Evrope, misija organizatora International Hospitality Awards je i razvoj kvaliteta hotelskih usluga i podsticanje konkurentnosti u hotelskoj industriji na lokalnom i inostranom tržištu.

Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade International Hospitality Awards 2017 – Best Business Hotel 4* poseduje i još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn - prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji "Renoviranje" i druga nagrada u kategoriji "Commercial"! Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade - World Travel Awards za ‘ Vodeći hotel u Srbiji 2016. i 2017.’, Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine i Luxury Business Hotel of the Year 2018, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...