Radionica portretne fotografije u jedinstvenom ambijentu Bokokotorskog zaliva

19. August 2021
Autor: Nemanja Maraš
Autor: Nemanja Maraš
Okruženi zadivljujućim planinskim vencima i azurno plavim morem, Bokokotorski zaliv i One&Only Portonovi rizort u Herceg Novom, sa impresivnom marinom, bujnim vrtovima i zlatnom peščanom plažom, predstavljaju savršenu pozadinu za fotografisanje portreta. Upravo zato, u rizortu je od 30. avgusta do 5. septembra osmišljena radionica portretne fotografije za goste hotela, koju će voditi fotograf Nemanja Maraš, ambasador brenda SONY za region Balkana.
 
Nemanja Maraš je svoju profesionalnu karijeru započeo kao modni fotograf, nakon čega je interesovanje usmerio ka konceptualnoj umetnosti i portretima, kako bi kroz istraživanje ljudske podsvesti uspeo da prikaže „lice ispod maske“. Maraš je autor više od deset samostalnih i učesnik brojnih grupnih izložbi, a član je i Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, kao i profesor na Institutu za umetničku igru u Beogradu. 
 
- Veoma me raduje saradnja sa rizortom One&Only Portonovi, koji sam imao prilike da posetim početkom godine. Tada sam iz prve ruke stekao utisak o tome koliko ambijent i arhitektura inspirisana starim venecijanskim palatama, sa veličanstvenim fasadama i kolonadama, te crvenim krovovima od terakote, zaista predstavljaju savršeno platno ispred kojeg će lica učesnika radionice dobiti neke nove izraze - istakao je Nemanja Maraš.
 
Pod njegovim stručnim vođstvom, svaki gost će koristiti najnovije SONY foto aparate i ostatak opreme potreban za kreiranje savršenih portretnih fotografija. Gosti će nakon završene dvodnevne radionice poneti kući svoje portrete, kao jedinstvenu uspomenu iz najluksuznijeg rizorta na Jadranu.  
 
- Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da sarađujemo sa renomiranim fotografom kakav je Nemanja Maraš. U srži brenda One&Only je kreiranje nezaboravnih iskustava, što za naše goste konstantno činimo. Međutim, ovoga puta će to iskustvo biti ovekovečeno fotografijama nasmejanih gostiju“, rekao je Tomislav Hrala, direktor prodaje i marketinga u rizortu One&Only Portonovi.
 
Gosti mogu učestvovati u ovoj radionici rezervacijom dvodnevnog boravka u rizortu. Ponuda uključuje dva noćenja, dvodnevnu foto radionicu sa najsavremenijom SONY opremom, štampanje fotografija, večeru sa fotografom, kao i korišćenje usluga revolucionarnog Chenot Espace wellness centra.
 

 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Garden Gastro Bar: Dobro poznati planinski ambijent i potpuno novi koncept ugođaja
19. January 2022
 U novu sezonu hotel Grand Kopaonik zakoračio je sigurnim korakom u novom luksuznom...
Hospitality
Doživite SRETENJE u A hotelima
19. January 2022
  A hoteli - savršeno mesto za porodično uživanje tokom praznika! Specijalno...
Hospitality
Marko Korica imenovan za novog generalnog direktora hotela Viceroy Kopaonik Srbija
19. January 2022
Za novog generalnog direktora prvog luksuznog „ski-in, ski-out“ rizorta sa 5...
Hospitality
Nikola Andonov, izvršni direktor firme Vibacom:
Mi ne prodajemo lepotu, već činimo da se naši klijenti osećaju dobro
05. January 2022
 Radeći godinama u prestižnim svetskim hotelima sa 5 i više zvezdica na poziciji...