Radionica portretne fotografije u jedinstvenom ambijentu Bokokotorskog zaliva

19. August 2021
Autor: Nemanja Maraš
Autor: Nemanja Maraš
Okruženi zadivljujućim planinskim vencima i azurno plavim morem, Bokokotorski zaliv i One&Only Portonovi rizort u Herceg Novom, sa impresivnom marinom, bujnim vrtovima i zlatnom peščanom plažom, predstavljaju savršenu pozadinu za fotografisanje portreta. Upravo zato, u rizortu je od 30. avgusta do 5. septembra osmišljena radionica portretne fotografije za goste hotela, koju će voditi fotograf Nemanja Maraš, ambasador brenda SONY za region Balkana.
 
Nemanja Maraš je svoju profesionalnu karijeru započeo kao modni fotograf, nakon čega je interesovanje usmerio ka konceptualnoj umetnosti i portretima, kako bi kroz istraživanje ljudske podsvesti uspeo da prikaže „lice ispod maske“. Maraš je autor više od deset samostalnih i učesnik brojnih grupnih izložbi, a član je i Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, kao i profesor na Institutu za umetničku igru u Beogradu. 
 
- Veoma me raduje saradnja sa rizortom One&Only Portonovi, koji sam imao prilike da posetim početkom godine. Tada sam iz prve ruke stekao utisak o tome koliko ambijent i arhitektura inspirisana starim venecijanskim palatama, sa veličanstvenim fasadama i kolonadama, te crvenim krovovima od terakote, zaista predstavljaju savršeno platno ispred kojeg će lica učesnika radionice dobiti neke nove izraze - istakao je Nemanja Maraš.
 
Pod njegovim stručnim vođstvom, svaki gost će koristiti najnovije SONY foto aparate i ostatak opreme potreban za kreiranje savršenih portretnih fotografija. Gosti će nakon završene dvodnevne radionice poneti kući svoje portrete, kao jedinstvenu uspomenu iz najluksuznijeg rizorta na Jadranu.  
 
- Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da sarađujemo sa renomiranim fotografom kakav je Nemanja Maraš. U srži brenda One&Only je kreiranje nezaboravnih iskustava, što za naše goste konstantno činimo. Međutim, ovoga puta će to iskustvo biti ovekovečeno fotografijama nasmejanih gostiju“, rekao je Tomislav Hrala, direktor prodaje i marketinga u rizortu One&Only Portonovi.
 
Gosti mogu učestvovati u ovoj radionici rezervacijom dvodnevnog boravka u rizortu. Ponuda uključuje dva noćenja, dvodnevnu foto radionicu sa najsavremenijom SONY opremom, štampanje fotografija, večeru sa fotografom, kao i korišćenje usluga revolucionarnog Chenot Espace wellness centra.
 

 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Vest dana: Accor otvara vodeći Mövenpick resort u Srbiji
22. June 2022
 Accor, prestižna svetska ugostiteljska grupa, najavljuje dolazak novog, vodećeg hotela...
Hospitality
REBEC 2022: Vizija i koncept utiču na uspešnost hotela
15. June 2022
Hotel može da bude uspešan samo ako se ima vizija i pronađe pravi koncept, rekao je na...
Hospitality
Hoteli u Nemačkoj - od potpuno digitalizovanih do
15. June 2022
 U nekim hotelima u Nemačkoj gost može pravo u sobu, bez ikakvog kontakta sa recepcijom....
Hospitality
Na Kopaoniku kreće turistički građevinski bum
13. June 2022
Opština Raška stavila je na javni uvid tri urbanistička projekta za izgradnju...