Priznanje za hotel Sheraton Novi Sad

10. October 2019
Direktor hotela Sheraton Novi Sad Novak Bojanić i direktorka prodaje i marketinga hotela Sheraton Novi Sad Senka Prijović
Direktor hotela Sheraton Novi Sad Novak Bojanić i direktorka prodaje i marketinga hotela Sheraton Novi Sad Senka Prijović

Hotel Sheraton Novi Sad, koji posluje u okviru MK group, dobitnik je ovogodišnje nagrade “Srebrni šampionski pehar Novosadskog sajma”, koja se dodeljuje u okviru 52. Međunarodnog Sajma Turizma u Novom Sadu.

Pored ove ugledne nagrade, hotel Sheraton Novi Sad je dobio i deset zlatnih medalja iz različitih kategorija, od vizuelnog izgleda objekta, preko izuzetnog kvaliteta usluga Spa centra i kongresnog prostora, do vrhunskog kvaliteta usluge u restoranu “Peppermint”. Na svečanosti “Veče šampiona”, u Master Centru Novosadskog sajma, nagradu je primio  direktor hotela Novak Bojanić.

- Veoma smo ponosni što smo dobili ovo prestižno priznanje u našem gradu, koje predstavlja veliku satisfakciju za veliku trud koji smo uložili da bi podigli kapacitete našeg hotela i učinili ga prepoznatljivim na turističkoj mapi Novog Sada i čitavog regiona - naveo je Bojanić.

Hotel Sheraton Novi Sad dobio je u maju 2019. godine i „Kapiju uspeha“, priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet ugostiteljskih i turističkih usluga. Hotel Sheraton u Novom Sadu investicija je MK Group vredna 12 miliona evra i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...
Hospitality
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. January 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...