Preporučujemo: Leto na Kopaoniku, uživanje u MujeEn Lux-u

08. April 2021
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux
Foto: Hotel Mujen Lux

Ski centar Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i ujedno jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u našoj zemlji. Iako je Kopaonik poznat kao planina idealna za skijanje, pa je to glavni razlog zbog kojeg je poznat, pre svega, kao zimska destinacija, leto na Kopaoniku može takođe biti veoma uzbudljivo, zahvaljujući različitim atrakcijama koje su gostima na raspolaganju. Uživanje u šetnji i prelepim pejzažima - inspirativnim za fotografisanje, a sve to na svežem planinskom vazduhu, odličan su način da se kvalitetno provede vreme. Naravno, tu su i restorani sa domaćom hranom iz ovih krajeva, pa je sve zajedno dobar razlog zašto se leto na Kopaoniku ne bi smelo propustiti.

Za turiste avanturističkog duha posebno je zanimljiv izlet, vožnja kvadovima i upoznavanje planine sa vodičem ili bez njega za one koji su već iskusni vozači. Uz to, tu je i avantura park koji uključuje: bob na šinama, tubing, zip line, a za najmlađe i igralište za decu. Zbog čak 200 sunčanih dana godišnje, Kopaonik često zovu i “Planina Sunca”, na kojoj možete dobiti čak i lepšu boju od one na moru. Tokom letnjih meseci treba obavezno obići prirodne lepote Nacionalnog parka Kopaonik: vodopad Jelovarnik, Orlove stene, Semeteško jezero, kao i čuveni Pančićev vrh.

MujEn Lux – oaza mira i opuštanja

U mirnom delu Kopaonika, tačnije u Vikend naselju, smešten je hotel MujEn Lux. Smeštaj je prilagođen turistima različitih potreba – skijašima, izletnicima, parovima, porodicama, prijateljima, studentima, poslovnim ljudima... Ovaj hotel ima 40 apartmana, sa ukupnim  kapacitetom 120 ležaja. Gostima su na raspolaganju wellness & spa centar i restoran, moguće je organizovanje poslovnih sastanaka, a u planu je i dopuna hotelskog sadržaja bilijar salom i dečijom igraonicom.

Hotelski wellness & spa centar omogućava potpuno opuštanje, pa gosti mogu da uživaju u  različitim sadržajima poput: zatvorenog bazena tokom čitave godine a tokom leta i otvorenog, zatim finske i infracrvene saune, parnog kupatila, slane sobe, tri đakuzija, tepidarijuma... U proteklih godinu dana zbog poštovanja epidemioloških mera korišćenje wellness centra je bilo dostupno samo gostima hotela. Higijena i briga o zdravlju je podignuta na viši nivo, ograničen je broj osoba koje u istom trenutku mogu koristiti wellness centar, a kontrole i provere se vrše više puta nedeljno.

Hotel MujEn Lux je od prvog dana prepoznatljiv po svom á la cart restoranu u kojem gosti mogu da uživaju u specijalitetima pripremljenim po halal standardima. Lokalni specijaliteti od kojih gosti najviše vole: domaći ajvar, sir, kajmak, pršutu, kao i ukusne ćevape i jagnjetinu ispod sača, koja je pravi specijalitet ove kuće dobre hrane i sjajnih domaćina.

Na gostima je samo da rezervišu svoj boravak u hotelu MujEn Lux. Sve ostalo je na domaćinima!

Dobro došli!

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...