Položen kamen temeljac za novi objekat hotela Ramonda

04. December 2020
Foto: Ramonda Rtanj
Foto: Ramonda Rtanj

Da je hotel Ramonda na Rtnju ponovo u investicionom zamahu, jasno govori jučerašnji događaj: postavljanje kamena temeljca za novi objekat hotela Ramonda. U prisustvu sveštenstva, predstavnika lokalne samouprave, menadžmenta hotela i predstavnika kompanije ZOP inženjering, koja će izvoditi radove, investitor je položio kamen temeljac na parceli koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela Ramonda.

Novi objekat na oko 8.000 kvm, sa 30-ak smeštajnih jedinica, spa centrom, velikom multifunkcionalnom salom i svim dodatnim sadržajima, biće izgrađen u istom stilu kao i postojeći objekat, a sa njim će biti povezan toplom vezom. Tako će se dobiti jedna zaokružena celina, koja će omogućiti da hotel Ramonda još više doprinese razvoju Rtnja kao turističke destinacije.

Novi objekat-3.jpegFoto: Novi objekat hotela Ramonda Rtanj

Hotel Ramonda, inače, uspešno posluje već godinu i po dana. U tom periodu značajno je unapređeno poslovanje hotela i ostvareni izuzetni rezultati. Hotel je postao omiljeno mesto mnogih gostiju, koji su u njemu pronašli idealno mesto za svoj odmor. Hotel je, takođe, pokrenuo i mnoge akcije, unapredio infrastrukturu samog naselja Rtanj, pomogao je da se osnuje poljoprivredna zadruga i odeljenje smera Turistički tehničar u srednjoj školi u Boljevcu. Veliki broj zadovoljnih gostiju i brojne nagrade govore o velikom, za naše podneblje neobičnom, uspehu Ramonde, jednog malog planinskog butik hotela, koji će za oko dve godine, kada se očekuje završetak radova, otvoriti vrata i svog novog objekta.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...