Otvoren prvi inkluzivni hotel u Srbiji (FOTO)

12. March 2019
Foto: hotelvrabac.com
Foto: hotelvrabac.com
Foto: hotelvrabac.com
Foto: hotelvrabac.com
Foto: hotelvrabac.com
Foto: hotelvrabac.com
Foto: hotelvrabac.com

U Vrnjačkoj banji, 1. marta otvoren je hotel "Vrabac", prvi inkluzivni hotel u Srbiji, koji predstavlja inovativni alat za socijalnu inkluziju, promociju i integraciju vunerabilnih socijalnih grupa. Vrednost ove investicije iznosi 1.5 miliona evra.

Lokacijom na brdu sa pogledom na planinu Goč udaljen od samog centra Vrnjačke Banje oko 1.5 km, hotel nudi 15 modernih smeštajnih jedinica, restoran kapaciteta do 100 gostiju, salu za poslovne sastanke, prostranu baštu sa većim i manjim bazenom, teretanu, parking i garažu, što ga čini savršenim za poslovne putnike, kao i za porodične i individualne posete.

Hotel Vrabac je organizovan od strane Edukacionog centra iz Leskovca (EDC) u saradnji sa lokalnim akterima i partnerima, u cilju doprinosa socijalnoj inkluziji u Srbiji, kroz edukaciju, promociju i izuzetan kvalitet usluga koje pružaju socijalno isključeni, na taj način utičući na donosioce odluka, kreatore politika, građane koji koriste njegove usluge, kao i na sve one koji su čuli o aktivnostima.

Pored svoje snažne socijalne posvećenosti kao inovativna usluga, u isto vreme sa potrebom da bude uspostavljena na ekonomski zdravim osnovama u odnosu na održivost uspostavljene usluge, program hotela Vrabac ima korelaciju dva paralelna procesa, socijalnog i biznis, sa nezavisnim misijama, vizijama i ciljevima.

Misija, vizija i ciljevi socijalnog dela programa su fokusirani na korisnike, promovišući vrednosti, partnere i  dostignuća, dok je u biznis delu programa fokus na kvalitetu usluge, iskustvu kupaca/gostiju i održivosti programa.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...