Otvaranje hotela u Rajićevoj u prvom kvartalu 2018. - Stiže "MAMA Shelter Belgrade"!

05. September 2017
Otvaranje hotela u Rajićevoj u prvom kvartalu 2018. - Stiže 'MAMA Shelter Belgrade'!

Svečano otvaranje Šoping centra Rajićeva u Beogradu zakazano je za 14. septembar, dok će hotel u sklopu ovog kompleksa biti otvoren u narednoj fazi - tokom prvog kvartala 2018. godine, saznaje "Turistički Svet".

Hotel će nositi naziv "MAMA Shelter Belgrade", imaće 4 zvezdice i sadržaće 125 soba, namenjenih turistima i poslovnim gostima.

- "MAMA Shelter Belgrade" će se nalaziti u glavnoj pešačkoj zoni srpske prestonice. Njegove sobe nudiće gostima svu udobnost doma, sa prostranim krevetima, uz zadovoljenje svih potreba modernog digitalnog doba - uključujući besplatne filmove, foto kabinu, bežični inernet velike brzine… U ponudi su i prostorije namenjene poslovnim sastancima i saradnji, kao i mesto za okupljanje gde će gosti moći da stvaraju ili da se druže. Gosti će takođe imati priliku da uživaju u pogledu na Kalemegdansku tvrđavu sa atraktivne terase hotela - otkrivaju iz kompanije ABD, koja je deo Ashtrom Group, jedne od vodećih građevinskih grupacija za trgovinu nekretninama u Izraelu.

Hotelski sadržaji će uključivati i restoran i bar na krovu hotela, piceriju, štand za sladoled, eklektičnu prodavnicu, otvoreni bioskop i kamin, konferencijske sale, podzemni parking...

Hotelom će upravljati grupacija "MAMA Shelter" koja u svom portfoliju ima 677 soba, 6 restorana i 450 zaposlenih u šest gradova i tri države sveta. Njen koncept je kreirala porodica Trigano, a njihova strategija podrazumeva pozicioniranje na adresama u centru grada. "MAMA Shelter" nudi svojim klijentima i partnerima dvostruko iskustvo, kako u upravljanju hotelima tako i upravljanju restoranima.

Njihovi objekti su atipična mesta u kojima se svi osećaju kao kod kuće. Svaki "MAMA" hotel pripoveda priču o gradu u kome se nalazi, dok je brend kombinacija različitih vrsta uticaja: autentične i buntovne atmosfere pariskog distrikta Saint Blaise, mediteranskih boja Marseja, lionske opsesije gastronomijom, slične opsesije Bordoa vinom, magije Los Anđelesa i ritma Ria de Žaneira.

- Beogradski "MAMA Shelter" je ono što bismo mi želeli da hotel bude, više od mini bara i jastuka. Želimo da stvorimo otvoreno utočište, oazu koja nije izdvojena od žive energije ovog grada. Želimo da spojimo sve ono što Beograd čini izuzetnim, tako da ovo ne bude samo mesto za žurke i studente koji putuju, već mesto u kome se živi, radi, smeje, debatuje, slavi, a onda se kraju noći, vratimo kući "MAMI" - poručuju iz ABD kompanije.

Kada se otvore tržni centar i hotel, biće angažovano oko 600 radnika, od kojih će oko 100 biti zaposleno u hotelu.

Investitor projekta, Ashtrom Group, uložio je oko 80 miliona evra u ovaj hotelsko-poslovni kompleks na kraju Knez Mihailove ulice.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...
Hospitality
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. January 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...