Ogromno interesovanje za Ramondu: Do 1. jula svi vikendi rasprodati, gosti već uveliko rezervišu boravak za jul i avgust

22. April 2021
Hotel Ramonda - Turistički Svet/Arhiva
Hotel Ramonda - Turistički Svet/Arhiva

Dok proleće polako osvaja Rtanj, jer se zimi izgleda tu baš dopalo pa nikako da ode, hotel Ramonda je, uprkos epidemiji koronavirusa, prepun gostiju. Oni od Ramonde ne odustaju, kao što ni ona ne odustaje od njih. Naprotiv, veza između gostiju i ovog hotela sve je jača, o čemu najbolje govori procenat zauzeća, koji je, kako kaže prvi čovek ove kuće GM Nikola Jakovljević, za maj neverovatnih 76%!

1- 20210417_144702 (2).jpg

 Nikola Jakovljević, GM hotela Ramonda - Turistički Svet/Arhiva

- U ovom trenutku rasprodali smo sve vikende do 1. jula, a od 30. aprila do 9. maja hotel je potpuno pun. Već sada se polako popunjava lista čekanja sa upitima za duži boravak - 7, 10 i 14 dana u julu i avgustu. Sa rezervacijama još nismo zvanično krenuli, ali već posle prvomajskih i uskršnjih praznika prodaja će biti “otvorena”. Sudeći po interesovanju, i ove godine nas očekuje sjajno leto – otkriva Jakovljević, dodajući da se za to ozbiljno pripremaju i da je jedina nedoumica koju imaju vezana za stanje epidemioloških mera.  

Samo da podsetimo: prošle godine, tek godinu dana od otvaranja, zauzeće u hotelu Ramonda bilo je u junu neverovatnih 97%, u julu skoro 99%, a u avgustu čitavih 100%, što je prošle godine istorijski maksimum na nivou Srbije!

- Da nema korone, bila bi još veća posećenost u spa centru i restoranu, pošto smo  otvoreni samo za goste koji su na smeštaju. Ukoliko dođe do ublažavanja epidemioloških mera, moći ćemo da primimo i druge goste, uglavnom iz okoline, koji su navikli na našu kuhinju, na veoma popularne subotnje i nedeljne porodične ručkove, koje smo, nažalost, ukinuli 13. jula prošle godine. Ovi ručkovi nedostaju i nama, baš kao i našim gostima – kaže Jakovljević, ističući da veruje da će već uskoro moći da obraduju sve one koji žele da dožive lepe trenutke u Ramondi. 

Zahvaljujući atraktivnom prirodnom ambijentu, komforu na koji su gosti sad već navikli, zanimljivim hotelskim sadržajima, odličnoj hrani omiljenog šefa kuhinje i preljubaznom osoblju koje u svakom trenutku pruža prvoklasnu uslugu, potpuno posvećeno gostima – Ramonda je za kratko vreme izašla na dobar glas koji se sve dalje i više čuje. To je i glavni razlog što se oni koji jednom dođu gotovo redovno vraćaju, uvek kao prijatelji ili sve češće kao deo velike Ramondine porodice. Ovo je hotel koji voli decu, koji je “pet friendly”, hotel za romantične parove i porodice, u kojem se, pre svega, opušta i uživa: u komforu soba, biblioteci, izvrsnoj hrani, spa centru, jezercu okruženom sa stotinjak udobnih ležaljki, dečjem carstvu – igraonici pod vedrim nebom, u šetnji stazama zdravlja, planinarenju, vožnji biciklima ili vožnji bagijem kroz naselje – svojevrsnoj info turi o ovoj turističkoj destinaciji, mističnoj planini i, naravno, hotelu... Uz to, definitivno ima neke magije u Ramondi, jer kako drugačije protumačiti to da još nisi ni odmakao od nje a već ti nedostaje...

Imajući sve to u vidu, a naročito zauzeće, Ramonda je postala tesna za sve goste koji bi želeli da u njoj borave. Zato je novi hotel, započet u neposrednoj blizini – pravo rešenje. 

- Radovi na novom hotelu teku odlično, zadovoljni smo njihovom dinamikom i verujemo da će na proleće 2023, kako je i planirano, novi objekat biti završen. Imaće 35 smeštajnih jedinica na 9,5 hiljada kvadrata, dva poluolimpijska bazena, kongresnu salu, restoran, bar, igraonicu... a ono što je najbolje: ova dva hotela biće povezana i, na zadovoljstvo gostiju, činiti jednu funkcionalnu celinu – s ponosom najavljuje Jakovljević.

Lj. Rebronja  

 

 

 

 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Godinu dana od otvaranja: Hotel Borovi u Sjenici – Na dobrom putu
11. September 2023
Sjenica je oduvek bila poznata uglavnom po sjeničkom siru i zimi najnižim temperaturama u...
Hospitality
Domaća platforma za recenzije potpisala partnerstvo sa kompanijom Tripadvisor
08. August 2023
 Fast Review, domaća platforma za recenzije nedavno je potpisala veoma značajno...
Hospitality
Nova investicija na Kopaoniku - U planu gradnja turističkog kompleksa na 25.000 m2
03. August 2023
Na Kopaoniku u KO Kriva Reka u Opštini Brus, u blizinu hotela Srebrnac, u planu je...
Hospitality
Hotel Beli izvor na Goču ima novog vlasnika
27. July 2023
Kompaniija Eter doo kupila je za 12,1 milion dinara deo imovine Hotelsko-turističkog preduzeća...