Najluksuzniji hotel Saudijske Arabije pred otvaranjem

13. October 2021
Izvor: Luxlife
Izvor: Luxlife
Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja svoju drugu znamenitost u gradu – Raffles The Palm Dubai, koji će otvoriti svoja vrta na samom početku sezone zimskih godišnjih odmora u ovom delu sveta…
 
Smešteno na zapadnom polumesecu Palm Jumeirah, ovo luksuzno odmaralište na plaži nudi urbani smeštaj, spektakularne doživljaje obedovanja i čitav niz pogodnosti, kao i zapanjujuću privatnu plažu i nagrađivani pariski Cinq Mondes Spa, koji ima dvadeset tri sobe za tretmane, dva privatna kupatila i zatvoreni bazen.
 
U smeštajnom delu, odmaralište nudi vrhunski stilizovane sobe i prostrane apartmane sa spektakularnim starinskim nameštajem. Svaka soba ima balkon ili terasu sa panoramskim pogledom, dok je tu i čitava zbirka privatnih vila. Sveukupno, odmaralište ima 389 soba, od 61 do 203 kvadratna metra, uz apartmane, uključujući Duplex, Signature Ocean Suites, Premier Palm Suite, predsedničke i kraljevske opcije, koje idu od 100 do 750 kvadratnih metara,
 
Oni koji žele da se opuste i maksimalno uživaju, mogu se odlučiti za neku od luksuznih vila, kvadrature od 950 do 1050 kvm, sa po četiri spavaće sobe, ugrađene spa centre i privatne bazene, kao i jednostavne pristupe netaknutoj, privatnoj plaži.
 
Kada se radi o obedovanju, odmaralište nudi veliki broj opcija, uključujući Le Jardin, Matagi, SOLA i Raffles, dok je gostima na raspolagaju i Raffles Club sa menijem Aperitivo. Uz poznatu dvadesetčetvoročasovnu personalizovanu uslugu batlera i još mnogo toga dostupnog na zahtev, ovo odmaralište nudi najraskošnije iskustvo do sada.
Izvor: luxlife.rs
 
 
 
 

 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Prodaje se motel i drugi ugostiteljski sadržaji u Čačku
18. May 2022
U izvršenom postupku protiv preduzeća Jugoprevoz-Ugopromet iz Beograda oglašena...
Hospitality
Budva dobija kompleks sa 20 apartmana i bazenom
18. May 2022
U Budvi je planirana gradnja apartmanskih objekata podeljenih u pet lamela, ukupne bruto...
Hospitality
Zadužbina Ljubatovića u Risnu postaje butik hotel sa pet zvezdica
17. May 2022
Kompanija Briv Construction, koja je 2020. godine dobila koncesiju za valorizaciju objekta...
Hospitality
Slovenačka kompanija prodaje hotele i banju
16. May 2022
Slovenačko Društvo za upravljanje imovinom banaka prodaje nekoliko turističkih...