Najbolji svetski hotel Courtyard By Marriott - je u Beogradu!

08. June 2023
Foto: COURTYARD BELGRADE CITY CENTER HOTEL
Foto: COURTYARD BELGRADE CITY CENTER HOTEL

Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center proglašen je Hotelom godine, na prestižnoj godišnjoj Marriott International dodeli nagrada, u okviru Selected Service hotela u regiji Evrope, Srednjeg istoka i Afrike. Kada je u pitanju Courtyard by Marriott brend hotela, ova nagrada je globalna.

- Ovo cenjeno priznanje svedoči nepokolebljivoj posvećenosti hotela Couryard by Marriott u pružanju izvrsne usluge gostima, a njeno osvajanje od strane hotela koji se nalazi u Beogradu je značajan doprinos razvoju srpskog turizma. Prestižna nagrada ne samo da prepoznaje kvalitete hotela, već ima i dalekosežne implikacije na srpski turizam. Očekuje se da će priznanje hotela Courtyard by Marriott u Beogradu, kao hotela godine, imati dubok pozitivan uticaj na turistički sektor zemlje, privlačeći međunarodne posetioce, motivišući mlade naraštaje za rad u hotelijerstvu i podstičući lokalnu ekonomiju - navode iz nagrađenog hotela.

Nagrada za Hotel godine, koju svake godine dodeljuje Marriott International, je traženo priznanje u Marriott korporaciji, kojoj pripada vise od 8.500 hotela na svetu. Ova nagrada odlikuje hotele koji pružaju izvanrednu uslugu prema ocenama gostiju, brinu o svojim zaposlenima i implementiraju inovativne prakse. Odlikuje ih i posvećenost prevazilaženju očekivanja gostiju, postižu značajne finansijske rezultate i održavaju standarde brenda Courtyard by Marriott.

Ovo izuzetno dostignuće hotela Courtyard by Marriott Belgrade City Center potvrđuje njegovu poziciju na hoteskoj mapi Beograda, kao savršen izbor za sve poslovne putnike koji traže gostoprimstvo svetske klase u Srbiji.

Smešten u srcu Beograda, na Trgu Republike, hotel Courtyard by Marriott City Center nudi spoj savremenog i toplog srpskog gostoprimstva. Sa modernim smeštajem, najsavremenijim sadržajima i besprekornom uslugom, pružajući nezaboravno iskustvo svim svojim gostima. Na samo nekoliko koraka od glavnih kulturnih atrakcija, Courtyard by Marriott Belgrade City Center je idealna kapija za istraživanje živopisne prestonice Srbije. Zajedno sa timom ljudi koji radi u ovom hotelu, predstavljaju najbolje ambasadore našeg grada i države.

- Nagrada je zaista velika i mislim da još nismo ni svesni ogromnog uspeha. Mnogo smo zahvalni i ponosni što je naš svakodnevi rad i trud prepoznat u Marriott International-u. Ovo priznanje pripada svakom zaposlenom našeg hotela, bez izuzetka. Volela bih da sve mogu da ih pomenem po imenu, mada oni znaju koliko ih poštujem i koliko sam ponosna na sve njih. Moram još jednom da naglasim da su zaposleni najvredniji deo hotela i da bi bez njih hoteli bili samo prazne zgrade sa puno lepog nameštaja. Mi nastavljamo da predano radimo, da se trudimo da opravdamo ovako prestižno priznanje i da maštamo o nekim novim. Za kraj, glasno kažemo: moguće je! Jedan hotel iz naše, samo površinski male, Srbije postiže svetske rezultate! U to ime, živeli! - poručuju iz beogradskog hotela Marriott.

Kako se Srbija raduje napretku turističke industrije, Courtyard by Marriott Belgrade City Center ostaje posvećen stalnom podizanju standarda u pogledu iskustava gostiju, održivosti i angažovanja zajednice. Hotel ima za cilj da igra ključnu ulogu u pozicioniranju Beograda kao destinacije svetske klase i predstavlja toplinu i gostoprimstvo koje srpska kultura nudi. Ovo je hotel koji najavljuje dolazak velikih hotelskih brendova koji su deo Marriott portfolija, poput novootvoreng Moxy-ja, a uskoro i St. Regis-a. Sve ovo će izuzetno pomoći Beogradu da postane vidljiviji kao destinacija na Svetskom tržištu.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...