Nagrada Tripadvisor Travelers 'Choice za NAJBOLJE OD NAJBOLJIH dodeljena hotelu Blue Kotor Bay Premium Resort

18. May 2021
Foto: Promo
Foto: Promo

Krolbay d.o.o. glavni je investitor i ponosni vlasnik hotelskog kompleksa samo za odrasle BLUE KOTOR BAY Premium Spa Resort, koji se otvorio prošle godine u julu, u jeku pandemije, a koji je turističku ponudu Crne Gore obogatio sa novouređenim modernim smeštajnim jedinicama, kongresnom dvoranom, wellness i spa centrom, medicinskim centrom, gourmet restoranima i barovima, prekrasnom prirodnom plažom, yoga deckom, marinom, šetalištem – sve na nivou hotela sa 5 zvezdica.

Turisti širom sveta koriste Tripadvisor kako bi se informisali o 8.8 miliona različitih smeštajnih i ugostitesljkih objekata, analizirajući 878 miliona komentara koje drugi putnici pišu za specifične lokacije i objekte.

Upravo BLUE KOTOR BAY Premium Spa Resort prepoznat je kao jedan od 25 najboljih hotela u ukupnom izboru putnika 2021. godine, BEST OF BEST, osvojio je nagradu za TOP nove hotele, zauzevši 24. mesto od 25. Tokom godina izazova Plavi Kotorski zaliv istakao se putnicima i pružio neverovatno iskustvo uprkos neviđenim okolnostima. Na osnovu recenzija Tripadvisa tokom cele godine, dobitnici nagrada predstavljaju omiljeni izbor putnika širom sveta.

„Mi smo pravi primer da sreća i ludilo idu ruku pod ruku, jer smo od trenutka kada smo se otvorili, u žaru pandemije, pokušali da se potpuno izvučemo iz bilo kog događaja vezanog za aktuelna globalna pitanja. Sreća prati hrabre (ovo i dalje ponavljamo jedni drugima), ali od prvog dana smo fokusirani na pružanje opuštanja, izvrsnosti usluge, ulaska, osećaja doma daleko od kuće, čistog zadovoljstva i zabave, pa ćemo tako i nastaviti jer sada je svima potrebna još više nego ikad. "

„Čestitamo svim dobitnicima nagrada za izbor putnika 2021. godine“, rekla je Kanika Soni, glavni komercijalni direktor kompanije Tripadvisor. „Znam da je protekla godina bila izuzetno izazovna za turističke kompanije. Ono što me je impresioniralo je kako su se kompanije prilagodile ovim izazovima, sprovodeći nove mere čistoće, dodajući smernice za socijalnu isključenost i koristeći tehnologiju za davanje prioriteta bezbednosti gostiju. Nagrade Travellers ’Choice ističu mesta koja su oduševila goste više nego bilo koja druga u proteklih godinu dana, čak iako se kreću ka promenljivim očekivanjima kupaca i novim načinima rada. Na osnovu pregleda tokom cele godine kupaca koji su posetili, ova nagrada govori o uzornoj usluzi i iskustvu koje ste pružili gostima usred pandemije. "

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort će i dalje raditi na doprinosu pozicioniranja cele Crne Gore na mapi jedinstvenih, svetskih destinacija, i dalje će  imati za osnovni cilj predstavljati predivan Kotor svim potencijalnim gostima. Biće primer i dobar lider na tržištu, postavljati benchmark u industriji, kako bi se svi zajedno razvijali za opšti napredak.

Da biste videli putnike i popularne funkcije - pogodnosti u spa centru Blue Spa Kotor Bai, posetite https://vvv.tripadvisor.com/Profile/bluebaikotorp


 

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...