MoreHotelier postao zvanični partner MyForecast-a. Italijanski softver za upravljanje hotelskim prihodima stiže u Srbiju

14. April 2021
Foto: Promo
Foto: Promo

MoreHotelier - savetodavna firma za upravljanje prihodima, sa sedištem na Balkanu od 2018. godine, koju vodi Fabio Morandin, izvršni direktor sa više od 10 godina iskustva u ovom sektoru, proširuje svoje vidike uvodeći u svoju ponudu MyForecast Revenue Softwer, razvijen od strane Vito D’Amico i MyForecast tima sa višegodišnjim iskustvom.

Portfolio sa četiri zvezdice kompanije MoreHotelier, proširen je na različitim lokacijama u Srbiji (Beograd, Zlatibor, Kopaonik, Vrnjačka Banja,Banja Vrdnik), Crnoj Gori (Budva), Italiji (dolina Primiero) i Engleskoj (okrug Devon).

MyForecast, sa bogatim iskustvom u upravljanju prihodima ugostiteljske grupe Sicaniasc, predstavlja sjajnu priliku za hotele na Balkanskom poluostrvu da primene strategije kako bi uvećali svoje prihode uz sada neophodnu pomoć italijanskog softvera u vidu automatizacije i algoritama za inteligentnu analizu podataka.
Tim povodom, Vito D'Amico, izvršni direktor i osnivač MyForecast-a, izjavio je: „Započinjemo 2021. godinu razmišljajući unapred. Vršenje predviđanja i imanje uvida imaju ključnu ulogu u najnovijim događajima koji, nažalost, utiču na čitav svet. Ne govorim iz ugla preduzetništva, jer je za svaku kompaniju gledanje unapred prirodan proces, već iz ugla plasmana i uticaja tehnologije u sektorima upravljanja prihodima, hotelima, hotelijerstvu uopšte. Neophodno je stvoriti sinergiju između operatora na terenu, ljudskih i tehnoloških preduzetničkih veština. ‘Upravljanje prihodima’ se danas svodi na radnje koje se mogu izvršiti u nekoliko klikova i bez grešaka, kao i na mogućnost analiziranja sopstvenog istorijskog skupa podataka i predviđanja kako bi se fokus stavio na marže od prihoda i na primenu ispravnih i dobro segmentiranih tarifnih strategija, uvek pazeći na cene konkurenata i reputaciju brenda.“ Ovo je više od pukog partnerstva. MoreHotelier će biti pravi predstavnik kompanije MyForecast na Balkanu.                       

„MoreHotelier želi da bude ‘pionir’ u upravljanju prihodima na Balkanu“, izjavio je Fabio Morandin, izvršni direktor kompanije MoreHotelier. „Zbog povećanog interesovanja hotelijera u ovom regionu za rešenja koja mogu da daju sve potrebne informacije za donošenje pobedničkih poslovnih odluka, odlučili smo da integrišemo MyForecast u našu ponudu. Cilj je da kombinujemo svoje znanje i ponudimo idealan RMS za potrebe struktura na ovim prostorima.“

O MoreHotelier-u

Kompanija sa sedištem u prestonici Srbije, nudi personalizovane outsourced Revenue Management usluge, nudeći najbolje rešenje za nedostatak kvalifikovanih revenue manager-a na Balkanskom tržištu.
Primenjujući najbolje prakse u revenue management-u i proverene tehnike, hotelima pomaže u dostizanju skrivenog potencijala i povećanju prihoda od soba.
MoreHotelier revenue management i yield eksperti rade zajedno sa menadžmentom hotela kao tim, preuzimajući odgovornost i obaveze vezane za revenue management i u sprovođenju poslovne strategije hotela.

MoreHotelier nudi dugoročna rešenja svim hotelma (bilo da su veliki, mali, u privatnom vlasništvu ili u okviru lanaca, novoizgrađeni itd.) koji žele da iskoriste revenue management strategije i da poboljšaju svoje poslovanje.
 
O MyForecast-u

MyForecast, brend ugostiteljske grupe Sicaniasc, je softver za upravljanje prihodima hotela kreiran da poveća obim rezervacija analizom podataka, vrši prognoze prodaje i upoređuje indekse upravljanja prihodima tekuće godine sa istorijskim i SDLY (isti dan prošle godine) do dve prethodne godine unazad. Njegov intuitivni interfejs omogućava višegodišnje poravnanje bilo kog događaja, segmentiranje prema izvoru rezervacije i sobi. Alat za automatsko upravljanje cenama predstavlja naprednu stratešku podršku pri donošenju odluka menadžera prihoda. MyForecast se neprekidno ažurira zahvaljujući projektnom timu koji čine menadžeri prihoda sa dvadeset godina iskustva na tom polju.


MoreHotelier: +381 11 4543485 - office@morehotelier.com, www.morehotelier.com

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...