Mona Plaza postaje hotelski lanac

25. November 2022
Foto: Mona Plaza
Foto: Mona Plaza

Zahvaljujući inovacijama i kvalitetu, nakon tri godine od otvaranja prvog hotela u Beogradu, Mona Plaza, postala je prepoznatljiv brend, beležeći kontinuiran rast sa ozbiljnim potencijalima za razvoj i dalje širenje. Posećenost hotela duplirana je u ovoj godini u odnosu na prošlu, a od decembra će se brendu Mona Plaza priključiti i hotel na Zlatiboru, najavio je na skupu sa medijima menadžment kompanije.

- Osnovani smo sa idejom da napravimo razliku u našoj industriji. Više od 500 kompanija iz zemlje i sveta i više od 20 svetskih manifestacija izabralo je Mona Plazu Beograd za svog partnera samo u ovoj godini. U svemu što radimo, posvećeni smo visokim standardima usluge i kontinuiranim inovacijama, jer uvodimo vrednosti koje traju - izjavio je Ivan Vitorović, generalni direktor Mona Hotel Management.

- Investicije i širenje domaćeg hotelijerskog brenda, ima veliki uticaj na razvoj novih standarda u domaćoj hotelijerskoj industriji, direktno pomaže urbanizmu i razvoju grada, ali indirektno veoma je značajno i za nacionalnu privredu, jer jedan evro direktnog prihoda u turizmu, stvara 56 centi indirektnog prihoda u pratećim delatnostima - izjavio je prof. dr Georgi Genov, predstavnik poslovnog udruženja hotelsko ugostiteljske privrede Srbije HORES.

- Meni je veoma drago što se kao Beograđanka povezujem sa domaćim brendom, beogradskim hotelom, i porodičnom kompanijom, za koju sam sigurna da će postići i svetski uspeh. Ono što me posebno vezuje za ovaj hotel i brend Mona Plaza jeste taj osećaj pripadnosti, osećaj kao da sam kod kuće. Za sve su to zaduženi zaposleni ovog hotela, divni ljudi koji se trude da svaki moj boravak učine jedinstvenim iskustvom - izjavila Sara Jo, zaštitno lice Mona Plaza kampanje Truly Unique.

Od decembra 2022, Mona Plaza postaje lanac hotela, priključivanjem hotela na Zlatiboru. Mona Plaza je brend kompanije Mona Hotel Management, koja je nastala kao porodična kompanija iz Srbije i trenutno ima više od 200 zaposlenih. Mona Plaza Zlatibor će preuzeti standarde, novi sistem poslovanja i novi vizuelni identitet. Ovom prilikom, u rebrendiranje hotela uloženo je više od milion evra za prilagođavanje standardima.

Mona Plaza

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...