Mama Shelter otvara svoja vrata 8. marta (FOTO)

07. March 2018
Mama Shelter otvara svoja vrata 8. marta (FOTO)
Mama Shelter otvara svoja vrata 8. marta (FOTO)
Mama Shelter otvara svoja vrata 8. marta (FOTO)
Mama Shelter otvara svoja vrata 8. marta (FOTO)
Mama Shelter otvara svoja vrata 8. marta (FOTO)
Mama Shelter otvara svoja vrata 8. marta (FOTO)

Najpoznatija ulica Beograda, koja je ujedno i turistička meka, Knez Mihailova, dobila je svoj novi hotel - Mama Shelter Beograd, koji je otvoren 8. marta 2018. godine.

Mama Shelter Beograd, smešten u samom srcu grada, na poslednjem spratu Rajićeva Shopping Centra, idealna je destinacija za sve one koji žele da budu u centru zbivanja, osete neverovatnu energiju našeg grada i zavire u sofisticiran svet ponude hrane i pića ovog mesta.

Mama Shelter je naravno hotel, ali sa druge strane i oaza koja je neodvojiva od pulsa našeg grada. To je mesto u kome se živi, radi, smeje, debatuje, jednostavno - mesto za opuštanje i uživanje.

Brend Mama Selter je nastao pre deset godina, osnovan od strane porodice Trigano – Serža Trigana i njegova dva sina, Bendžamina i Žeremija. Njihov prvi hotel otvoren je u Parizu, nakon toga u Marseju, Lionu, Bordou, Los Anđelesu, Rio de Žaneiru i sada u Beogradu.

Filozofija brenda je da brine o svojim gostima upravo kao da su došli kod mame, uz najbolju uslugu i mimo klišea. Kod Mame za velikim stolom svako ima svoje mesto. Bićete posluženi domaćim jelima, odličnom kafom i poslasticama napravljenim sa velikom pažnjom. Pice pripremljene u peći na drva, posuđe u porodičnom stilu, specijaliteti od kafe, domaći sladoledi i sorbet govore koliko vas Mama voli.

Nezavisno od toga da li gosti ovde dolaze samo na kafu, ručak, večeru ili užinu, mogu biti iznenađeni odličnim provodom uz živu muziku ili DJ nastupom, čašicom opuštajućeg pića i toplom rečju.

Koristeći najsavremenije dizajnerske elemente, posebno osmišljene od strane Žalil Amora, Mama Shelter postaje prostor koji je istovremeno živahan i udoban.

Mama Shelter Beograd raspolaže kapacitetom od 125 soba, koje predstavljaju sinonim za udobnost doma, uz zadovoljenje svih potreba modernog digitalnog doba, sa prostranim krevetima i brzim internetom.

Nakon što iskusite sve pogodnosti koje su u ponudi, bićete u prilici da se opustite i zagrejete pored ognjišta na neverovatnoj terasi koja na površini većoj od 500m2 nudi jedan od najboljih pogleda na grad, čime se upotpunjuje slika atraktivne lokacije na kojoj ste se našli.

Mama je sada tu da vas nahrani, zagreje, zabavi i pruži prostor u kom možete odsesti.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...