Kompletna rešenja za pranje, sušenje i peglanje veša u hotelu

19. November 2018
Kompletna rešenja za pranje, sušenje i peglanje veša u hotelu
Kompletna rešenja za pranje, sušenje i peglanje veša u hotelu
Kompletna rešenja za pranje, sušenje i peglanje veša u hotelu
Kompletna rešenja za pranje, sušenje i peglanje veša u hotelu
Kompletna rešenja za pranje, sušenje i peglanje veša u hotelu
Kompletna rešenja za pranje, sušenje i peglanje veša u hotelu

Miele je više od sto godina vodeći proizvođač uređaja za pranje, sušenje i peglanje veša i inovator razvoja postupaka pranja.

Profesionalni proizvodi su područje uspeha kompanije Miele & Cie. KG više od 90 godina. U početku je poslovanje bilo usmereno na proizvodnju velikih mašina za pranje veša, zatim su došle mašine za pranje sudova, a od 1960-ih i medicinski proizvod. Od 2000. godine, kompanija Miele Professional se razvila od proizvođača proizvoda do pružaoca sistema za komericijalna rešenja.

Vrhunski kvalitet kao vodeći princip poslovanja

"Immer besser" ("Večito bolji") je zajednički cilj ove kompanije, koja je jedini proizvođač koji testira svoje proizvode u ekvivaltentu do 30.000 sati rada. Od analitički čiste laboratorijske opreme do sveže opranog veša za goste hotela: vodeći princip vodi kompaniju Miele Professional već više od 115 godina da razvija najbolja rešenja za svoje korisnike da bi onda oni mogli da ponude najbolje rezultate svojim korisnicima.

Tehnička rešenja fabrike Miele Professional obuhvataju po veličini i ekonomičnosti međusobno usklađene mašine za pranje i sušenje veša kapaciteta od 5.5 do 32 kg, dopunjene valjcima za peglanje različitih dimenzija za savršenu završnu obradu tkanine.

Miele oprema nudi visoku tehnologiju nemačke proizvodnje (made in Germany), sertifikovane prema DIN EN ISO 9001. Jedinstvena i solidna konstrukcija, visokokvalitetni materijali i završna obrada, najsavremenija tehnička rešenja i proizvodnja elektronike u sopstvenoj fabrici garantuju pouzdanost i dugotrajnost uređaja.

Patenti i programi idealni za hotele
 
Patentirani Miele „nežni“ bubanj od plemenitog čelika strukture pčelinjeg saća garantuje optimalno čuvanje tkanine. Kod pranja, na „saćastoj“ površini bubnja nastaje vodeni film, a kod sušenja vazdušni jastuk po kome tkanina mekano klizi. Pri tome se znatno smanjuje kidanje niti i stvaraju se manji nabori. Posebno oblikovana i postavljena rebra u bubnju omogućavaju efikasno natapanje tkanine kod pranja i povlačenje prilikom sušenja. To su najbitniji preduslovi  za dalju, kvalitetnu završnu obradu tkanine.

Osim proverenih i testiranih programa za stolnjake, salvete i kuhinjske krpe, novi paket „Hotel-Restoran-Ketering“ ima i program za najfinije frotire koji se koriste u wellness i spa centrima . Pomoću deterdženata koji sadrže enzime, fleke od masti i proteina se uklanjaju već na niskim temperaturama.

Novi program za zaštitne prekrivače dušeka ima udare centrifuge, pri povećanom broju obrtaja, ispekidane sa kratkim pauzama da bi se iscedila voda iz nepromočive tkanine. Na ovaj način se izbegava neuravnoteženi raspored rublja u bubnju, produžava se radni vek uređaja i poboljšavaju se radne karakteristike.

Standardni program „Posteljina i frotiri“ za bele tkanine i peškire izrađene  od pamuka, lana i mešavine pamuka je već položio test vremena. Kod ovog programa, Miele je razvio način centrifugiranja koji ravnomerno raspoređuje velike komade u bubnju. Tako se sprečava kidanje tkanine i obezbeđuje se nežni tretman i pri velikom broju obrtaja centrifuge.

U ponudi je i paket „Jorgani i jastuci“. Bilo da je punjenje prirodnim perjem ili sintetičkim materijalima, komadi se kompletno peru mašinski. Nežna i rastresita završna obrada je u mašinama za sušenje.

Dimenzije Miele valjaka za peglanje su prilagođene potrebama korisnika: za upotrebu u relativno malim prostorima, brzo peglanje velikih količina rublja i savršenu završnu obradu tkanine.

Mašine iz Miele Professional programa postavljaju standarde u pogledu ekonomičnosti i uticaja na okolinu. Iako potrošnja vode, praška i struje zavisi od vrste tkanine, količine veša i nivoa nečistoće, maksimalna energetska efikasnost i osećaj odgovornosti u korišćenju prirodnih resursa su uvek zagarantovani, a sve to, u kombinaciji sa vrhunskim rezultatima pranja i izuzetnom brigom o vešu.
Sve ovo potvrđuje i ogromno poverenje i lojalnost Miele kupaca jer bi 97% svih klijenata ponovo kupilo Miele mašinu.

"Miele Professional" je VIP partner XV Foruma hotelijera, koji će se od 23. do 25. novembra održati u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru.  

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....