Karisma Hotels & Resorts otvara prvi hotel u Srbiji

12. September 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastavlja da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope otvaranjem prvog hotela u Srbiji. Luksuzni hotel sa pet zvezdica, Bor Squared, by Karisma, biće otvoren na Zlatiboru, a otvaranje kompleksa planirano je na jesen 2023. godine. 

Hotelski kompleks Bor Squared, by Karisma imaće 71 smeštajnu jedinicu, sa dodatnim kapacitetima u vrlo luksuznom rezidencijalnom delu koji će biti deo hotelskog kompleksa. Ceo kompleks je dizajniran tako da se potpuno integriše sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje. U sastavu Bor Squared hotela je pomenuti rezidencijalni deo, kao i veliki SPA & Wellness centar. Tu su i tri restorana, Rooftop Bar,  Cigar lounge, kao i Lobby bar.

Prema rečima Nemanje Kostića, direktora Karisma Hotels & Resorts-a za Evropu i Bliski istok, otvaranje ovog luksuznog hotela omogućiće posetiocima Zlatibora da iskuse vrhunsku uslugu i udobnost.

- Sa zadovoljstvom najavljujemo da je naša grupacija, Karisma Hotels & Resorts, u saradnji sa investitorom, kompanijom Tankmont, potpisala dugoročni ugovor o upravljanju hotelom Bor Squared, By Karisma i rezidencijama. Ponosni smo na to što ćemo upravljati objektom u kom će moći da uživaju svi ljubitelji luksuza, komfora, besprekorne usluge i gastronomske ponude, upravo na jednoj od najlepših destinacija u Srbiji, na Zlatiboru. Imajući u vidu naše dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu i visok nivo kvaliteta samog objekta i sadržaja, verujem da će za sve naše goste to biti nezaboravna uspomena, što je primarni zadatak nas hotelijera. Želimo da gostima pružimo užitak kakav imaju posetioci naših hotela širom sveta - rekao je Kostić.

O značaju izgradnje ovog hotelskog kompleksa, govorio je i Goran Ćuković, suvlasnik i direktor kompanije Tankmont, domaće firme otvorene 2005. godine, a koja posluje na tržištu Evropske Unije, u Rusiji, Aziji, Africi, kao i u našem regionu.

- Oduvek smo se trudili da u svom poslovanju budemo pouzdan partner, da pružamo kvalitetnu uslugu, primenjujemo nove tehnologije i znanje. Zato smo i u ovoj novoj oblasti našeg delovanja, hotelijerstvu, odabrali partnera Karisma Hotels & Resorts. Drago nam je što ćemo otvaranjem ovog objekta, zajedno sa kompanijom Karisma Hotels & Resorts, doprineti podizanju standarda u hotelijerstvu, ali i u pozicioniranju Zlatibora kao jedne od najpoželjnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija. Investicija će imati značaj i za lokalnu zajednicu, a otvaranjem novih radnih mesta, našim mladim ljudima ćemo dati mogućnost da se zaposle i usavršavaju po najvišim standardima hotelske industrije - istakao je Ćuković.

Karisma Hotels & Resorts ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno usmerenu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu prvenstveno svedoče zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja, poput prestižne AAA “Five Diamond Award” i “Four Diamond Award”. Takođe, Karisma hoteli se redovno nalaze i na najcenjenijim listama iz oblasti turizma i ugostiteljstva, poput onih koje objavljuju Conde Nast Traveller, Trip Advisor i magazin Forbes. Karisma Hotels & Resorts u svom portfoliju ima hotele u Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Crnoj Gori.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hospitality
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. February 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hospitality
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. February 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum,  lifestyle  hotel,...