Još jedno priznanje za beogradski hotel Saint Ten

03. June 2019
Još jedno priznanje za beogradski hotel Saint Ten

Godišnji tematski susret menadžera hotelskog Domaćinstva okupio je učesnike iz čak 32 hotela sa 4 i 5 zvezdica, kada su inaugurisani novi Ambasadori dobre usluge. Adriana Dokmanović, glavna domaćica beogradskog hotela Saint Ten ponela je “ambasadorsko” priznanje u kategoriji "menadžer hotelskog domaćinstva" za 2019. godinu! Ovo je još jedno u nizu priznanja za mladi beogradski hotel, koji je predstavnik grupacije Small Luxury Hotels of the World.

Hotel Housekeeping Workshop održan je u organizaciji Turističkog Sveta i strukovnog udruženja Ambasadori dobre usluge, 21. i 22. maja u hotelu Izvor u Aranđelovcu. Brojni stručni predavači i konsultanti u fokus su kao temu stavili komunikaciju, kao jedan od najvažnijih faktora za uspešnost timova hotelskog domaćinstva, a naročito uzimajući u obzir sve češću fluktuaciju kadrova u ovoj industriji.

- Tim hotelskog Domaćinstva koji vodi Adriana Dokmanović, glavna domaćica hotela Saint Ten, čini 15 posvećenih dama, koje su svakog dana ambasadori dobre komunikacije i timskog rada. Pored zadovoljnih saradnika i gostiju koji kontinuirano ukazuju pohvale Adriani i njenom timu, velika je čast dobiti najveće priznanje od stručnih kolega i udruženja. Visoki standardi i kvalitet usluge su primat kada govorimo o načinu poslovanja beogradskog hotela Saint Ten sa 5 zvezdica. Adriana i njen tim nasmejanih dama su nagrađene za primenu tih principa u svakodnevnoj praksi - navodi se u saopštenju hotela.

Last comment

Emrita Besic
Monday , 03.06.2019. 20:48h
Recommendation:
0
+
0
-
Čestitam Adrijani od srca i veliki pozdrav iz Austrije poznajem njene vrjednosti i želim joj sve naj naj i još puno pobjeda zasluženo ,a njen muž Jovan Exelent kuvar još jedno iskrene čestitke

Connected news

Hospitality
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...