Hotel Townhouse 27 dobitnik još jednog Trip Advisor sertifikata o odličnosti

14. July 2017
Hotel Townhouse 27 dobitnik još jednog Trip Advisor sertifikata o odličnosti

Sedmu godinu za redom, beogradski hotel "Townhouse 27" proslavlja fantastičan uspeh i odlične kritike gostiju, koji su tokom proteklih 12 meseci boravili u hotelu.

- Putnicima iz celog sveta pružili smo izuzetno iskustvo boravka i uslugu, kojom kontinuirano uspevamo da zadovoljimo najrazličitije i veoma stroge kriterijume. Imajući u vidu rastuće tržište i sve zahtevnije goste, naročito u segmentu luksuznih i butik hotela, veoma smo zadovoljni ovim jedinstvenim priznanjem, kao i činjenicom da smo se našli u manje od 1% objekata na Trip Advisor-u koji su najvišu ocenu dobili 7 puta uzastopno. Ukupan utisak rezultirao je brojnim odličnim komentarima, na kojima smo veoma zahvalni. To je novi podstrek ali i nova obaveza, da servis nastavimo da unapređujemo i da gostima pružimo sasvim posebno iskustvo boravka - kaže Snežana Milenković, direktor hotela Townhouse 27.

Ovaj sertifikat sumira kvalitet, količinu i učestalost komentara koje su putnici na TripAdvisor-u ostavili tokom perioda od 12 meseci. Da bi se kvalifikovao, hotel mora održati ukupan bonitet ocenjivanja najmanje četiri od pet krugova, imati minimalan broj komentara i mora biti ulistan najmanje 12 meseci.

Heather Leisman, potpredsednik kompanije TripAdvisor, je objasnio da priznanje omogućava da se javno iskaže poštovanje hotelima koji aktivno rade sa gostima i pažljivo osluškuju njihove potrebe, kako bi na najbolji način mogli da im izađu u susret i rezervišu odabrane kapacitete po odgovarajućim cenama.

Sa više od 500 miliona komentara od putnika širom sveta i preko 7 miliona smeštajnih kapaciteta, aviokompanija, atrakcija i restorana, TripAdvisor predstavlja najveću turističku zajednicu u svetu.

Izvor: eKapija

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....