Hotel pod zemljom na Dugom otoku

26. August 2021
Foto:booking.com
Foto:booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Luksuzna oaza koja se našla na Forbesovoj listi preporuka za ovo leto
 
Prema oceni lista, hotel Vila Nai 3.3 je zaista nešto posebno, jer je većinom pod zemljom. Hotel sa pet soba i tri apartmana pruža, prema rečima arhitekte, najautentičniji kontakt s prirodom, jer se nalazi na deset hektara stoletnog maslinjaka na Žmanu, na jugu Dugog otoka u Jadranskom moru. Za razliku od mnoštva drugih luksuznih hotela u Hrvatskoj, koji su izgrađeni uz pomoć stranih investitora, za Vilu Nai 3,3 kriv je maslinar, Splićanin Goran Morović, koji je finansirao izgradnju uz pomoć državnih subvencija. Hotel za pet zvezdica, koji velikim delom leži pod zemljom, samo minimalno narušava prirodnu okolinu, a iskopani kamen je uglavnom korišćen za njegovu izgradnju.
 
Villa Nai 3.3 u Žmanu na Dugom otoku otvorena je početkom juna. Reč je o luksuznom smeštaju kakav sigurno do sada nije viđen. Na prvi pogled ovaj luksuzni hotel nalikuje zemunici, ali zanimljiv izgled koji se temelji na kontinuiranom kontaktu s prirodom, nije jedino što ovaj novitet u našem regionu ima da ponudi. Villa Nai 3.3 zapravo je arhitektonsko i građevinsko čudo, iza kojeg stoji akademik Nikola Bašić, a čije je otvaranje najavio i čuveni magazin Forbes i upravo ovu luksuznu oazu proglasio jednom od devet novih adresa za leto koje je pred nama.
 
Ova luksuzna vila ima pet deluxe soba i tri deluxe suita, od kojih svaka ima sopstveni izlaz na terasu, dok je ukupan smeštajni kapacitet do 16 osoba. Veliki akcenat je posvećen detaljima, pa tako nijedan smeštaj nije isti. Osim enterijera koji zaista nadmašuje sva očekivanja, Villa Nai 3.3 prava je wellness i gastro oaza, s finskom i aroma saunom, spa tretmanima, baziranim na proizvodima iz maslinjaka koji okružuju sam kompleks, delom za vežbanje i teniskim terenom, dok je à la carte doručak uključen u cenu smeštaja. U pondi su i jela restorana Grotta 11.000 i fine dining varijanta u restoranu 3.3. Sve što vam treba za savršeni odmor konačno možete da pronađete na jednom mestu, uz cenu od čak 2.000 evra za noćenje u špicu sezone.
 

Izvor: fashion.hr  

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Garden Gastro Bar: Dobro poznati planinski ambijent i potpuno novi koncept ugođaja
19. January 2022
 U novu sezonu hotel Grand Kopaonik zakoračio je sigurnim korakom u novom luksuznom...
Hospitality
Doživite SRETENJE u A hotelima
19. January 2022
  A hoteli - savršeno mesto za porodično uživanje tokom praznika! Specijalno...
Hospitality
Marko Korica imenovan za novog generalnog direktora hotela Viceroy Kopaonik Srbija
19. January 2022
Za novog generalnog direktora prvog luksuznog „ski-in, ski-out“ rizorta sa 5...
Hospitality
Nikola Andonov, izvršni direktor firme Vibacom:
Mi ne prodajemo lepotu, već činimo da se naši klijenti osećaju dobro
05. January 2022
 Radeći godinama u prestižnim svetskim hotelima sa 5 i više zvezdica na poziciji...