Hotel Mona Plaza otvara vrata prvim gostima

18. December 2019
Hotel Mona Plaza otvara vrata prvim gostima

Novi projekat kompanije Mona Hotel Management, hotel Mona Plaza, otvorio je svoja vrata 16.decembra. Na uglu Solunske ulice i cara Uroša, mestu nekadašnje čuvene fabrike čokolade Kosta Šonda, nastala je moderna priča hotela sa oživljenom tradicijom dobro poznatih čokoladnih specijaliteta što čini jednu od atrakcija ove lokacije.

Gostima novog hotela sa četiri zvezdice na raspolaganju je 170 prostranih soba i apartmana modernog enterijera. Sa konferencijsko-izložbenim prostorom koji se prostire na tri nivoa i na više od 2.000 m2, Mona Plaza predstavlja najveći kongresni centar u ovom delu grada sa dostupnim parkingom i garažom na dva nivoa ispod zemlje.

- Naš hotel nalazi se na lokaciji donjeg Dorćola, u istorijskom jezgru srpske prestonice, blizu Kalemegdana, Skadarlije i Dunava, a i istovremeno nedaleko od Knez Mihailove ulice i brojnih klubova i kafića po kojima je Beograd poznat. Gosti će moći da osete pravi duh starog dela grada – od kulturno – umetničkih dešavanja, jedinstvenog iskustva u boemskoj Skadarliji, preko šetnje Dunavskim kejom, sa kojeg se pruža pogled ka ušću Save u Dunav, pa sve do vrlo atraktivne ponude noćnog života u Beogradu. Jedinstvena lokacija omogućiće gostima da osete autentični duh donjeg Dorćola, smeštenog u centru dešavanja, a ujedno izolovanog od gradske vreve - izjavio je Dejan Pejčinović, direktor hotela Mona Plaza.

Gostima su na raspolaganju nesvakidašnje uređen bar, poslastičarnica Šonda i veliki restoran tradicionalne i internacionalne kuhinje. Iz hotela najavljuju da će do svečanog i velikog otvaranja hotela koje je predviđeno na proleće 2020.godine gostima biti na raspolaganju i wellness i fitness centar.

Comments (0)

Connected news

Hospitality
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hospitality
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hospitality
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. March 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hospitality
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. February 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....